burro Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Które ustawieni zapewnie lepsza jakosc obrazu... wg. was...: 800x600x32 AAx2(quality) AFx16 @100hz(odswezanie monitorka) 1024x768x32 AAx2(performance) AFxNone @85hz monitor przy 1024 nie wyraba wiecej niz 85 hz z przy 800x600 jest jooz 100hz. Pytam o wasze zdanie... swoje jooz znam, ale moze zmienie suchajac waszych opini... i narazie nie powiem który mi sie bardziej podoba - nie bede sugarowal... PS. Oba ustawienia maja podobna wydajnosc czyli ~7100 3d marqw (ale wszystkie aplkacje czyi nortony, gg itp... byly wlaczone - bo tak jest jak gram) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 bierz te 800 x 600 lepsza jakość obrazu, tekstur, itd..., a że trochę gorza rozdzielczość to idzie wytrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 zgodze sie 800X600 ja tak mam na swoim 15 calaku bo w 1024 ciut zamale literki i szkoda sie przemaeczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Tez tek sobie myslalem, ale tez myslalem ze bedziecie miec inne zdanie... DEFENCE Chodzi mi o gry... bo w windowsie na 800x600 bym nie mogl... a najchtniej w 1280x1024... tylko wtedy 60hz niszczy mi oczy... a male literki mzna powiekszyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jezeli chodzi gry to bym wziol 1024 ladniejsza i bardziej przejzysta grafika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Z tego co wiem to direct i tak nie pozwala na więcej niż 60hz w grach. Jak grasz to wtedy zobacz sobie odświeżanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 hmmmmmm? jaja sobie robisz? gdybym mial grac w kazda greD3D@60Hz to bym sprzedal kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Z tego co wiem to direct i tak nie pozwala na więcej niż 60hz w grach. Jak grasz to wtedy zobacz sobie odświeżanie . Wiesz.... jak by ci tu to powiedziec.......... gupoty gadasz. Bez urazy. Ja mam ustawione tak ze monitor zawsze max odswiezanie - inne onswiezanie jest zablokowane.... Nawet w q3 mam max odświezanie,a wczesniej mialem z tym problemy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Nie znosze "zabkow" na krawedziach. Ja jestem za 1024x768 AAx2 i anizo na 0 - ale tylko z taka sama jakoscia - czyli quality. Wole grac w 5 fps mniej niz miec rozmyte textury. Anizo w trakcie jakiejkolwiej gry jest zbedne. Anizo ladnie wyglada jedynie na screenach. Oczywiscie ciesze sie z tego faktu poniewaz i tak NV za fest zwalnia przy anizo ponad x4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Nie znosze "zabkow" na krawedziach. Ja jestem za 1024x768 AAx2 i anizo na 0 - ale tylko z taka sama jakoscia - czyli quality. Wole grac w 5 fps mniej niz miec rozmyte textury. Anizo w trakcie jakiejkolwiej gry jest zbedne. Anizo ladnie wyglada jedynie na screenach. Oczywiscie ciesze sie z tego faktu poniewaz i tak NV za fest zwalnia przy anizo ponad x4. Wiesz ja tez bym wolal zeby zombków nie bylo, ale dopiero przy AAx4 znikaja, a przy AAx2 jeszce są,a co do antizo, to w q3 ( konkretnie mod w którego pogrywam - Urban Terror) wole miec antizo x 16 poniewaz znacznie poprawia sie jakosc textur. Tak jest ze w niektórych grach antizo prowie nie widac, a w niektórych strasznie. Tak samo jest z AA - w niektórych grach schdków jest stosunkowo mala, a w niektórych az razi.... pzynajmiej takie sa moje odczucia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...