xRechte Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Znajomy sprzedaje swój komputer, MSI Nightblade X2B po jednym roku użycia za 2.5 tys. złotych. Jako że rozważam kupno komputera do gier (podłączony do TV 1080p), zastanawiam się czy byłby to dobry zakup w porównaniu do tego co można kupić dzisiaj przy własnoręcznym składaniu zestawu. Chciałbym się też zapytać czy ktoś miał wcześniej doczynienia z takimi "gotowcami"? Jakie są potencjalnie możliwości rozbudowy w okresie kilku lat? W załączniku dodaje screen z speccy, mam nadzieję że widoczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Trudno ocenić. Na pewno zestaw kuleje pod względem ramu, bo bardzo niska prędkość no i single channel. Do grania toto średnio pasuje.Grafika ok, ale ze względu na kombinację ram, no i procesor też nie za wysoko biega, to chyba by się nudziła... Mam wrażenie że dorwałbyś używkę/ złożył coś sam taniej, patrząc po allegro. W sumie toto taka niedorobiona konsola... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRechte Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Właśnie o to mi chodziło, bo niby ram można dołożyć, ale z prockiem nie byłem pewny i nie chciałem brać w ciemno tylko z powodu GTX 1060. A skoro to konstrukcja MSI to z rozbudowami może być conajmniej słabo. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Za zestaw dałbym góra 2K , chyba , że z monitorem ( ale wątpie ;p ). Edytowane 3 Listopada 2018 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...