wwd Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Dokupiłem 2x2Gb DDR2 A-data i jak chciałem włożyć do pc, okazało się że radiatory są luźne. Wydawało mi się że moje takie same trzymają się mocno ale widzę że też nie trzymają jak nowe. Poradźcie czym to poprawić najtańszym kosztem. Szukałem klamerek ale nie widzę żeby można było kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Klej termoprzewodzący i przyklejasz radiatory do kości pamięci, ew. termopady pomiędzy kościa a radiatory . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Może być najtańszy AG Termoglue? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekgr Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 A może takie klamerki biurowe? Takie, co często się paczkę kawy nimi zamyka ;) Druty po założeniu można wyjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 Przy czterech modułach zwyczajnie się nie zmieszczą, poza tym za mocno ściskają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Zdemontuj radiatory - delikatnie i kup taśmę termoprzewodzącą: https://allegro.pl/tasma-termoprzewodzaca-klej-dwustronny-15mm-1m-i7271274948.html Edytowane 7 Listopada 2018 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Kurcze klej już kupiłem... próbować kleić czy lepiej zamówić taśmę? Edit: No i skleiłem, po kilku sekundach dym z jednej poszedł. Tom zarobił... Edytowane 7 Listopada 2018 przez wwd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...