magnetic Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Czy XFX TS Single Rail 650W Gold Plus jest dobrym, zapewniającym bardzo długą żywotność dla reszty komponentów i całkowicie bezpiecznym dla pozostałych podzespołów zasilaczem? Ponoć mówiąc kolokwialnie bebechy ma chyba obecnie od najlepszej firmy produkującej zasilacze na rynku - SeaSonic. Jaka jest różnica w jakości między np. takim SeaSonic Focus Plus 650W, a właśnie tym zasilaczem? Jeśli chodzi o kwestie nie związane z jakością to wiem, że XFX ma 5 lat gwarancji, SS 10, XFX nie jest modularny, a SS owszem. Kondensatory mają japońskie ale czy te same? Jeżeli ktoś się na tym zna proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Jest ok, ale ja bym wolał Seasonica z trybem półpasywnym.http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=426 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2018 Każdy Seasonic ma 120 miesięcy gwarancji.Jak dla mnie to jasno mówi który zasilacz starczy na lata i masz na to papiery.5 lat gwarancji XFX jest spoko i nie mam zamiaru pisać źle o tym zasilaczu ale skoro pytasz o zasilacz na lata chyba masz większe oczekiwania.Sam mam taniego Termalatka bo nie miałem kasy na lepszy zasilacz a składałem coś na szybko ale Seasonic do mnie przemawia.Może poczekaj na Black Friday i spróbuj wyrwać Seasonica w dobrej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...