Firedash Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam, zastanawia mnie jak działa wysyłanie sygnału/zajmowanie zasobów w przypadku kiedy do komputera podłączone są dwa monitory i ten dodatkowy wyłączam. Pomimo tego, że jest wyłączony, ale nadal podpięty do komputera, mogę np. przesuwać myszkę na obszar tego monitora, tzn. pomimo, że jej nie widzę mogę nią wyjechać poza ekran pierwszego monitora, przenieść folder na drugi monitor itd. Dobrze rozumiem, że jeśli chcę kompletnie zwolnić zasoby potrzebne do wyświetlenia drugiego pulpitu muszę odłączyć kabel vga, bo samo wyłączenie monitora nic nie daje, czy może to kwestia jakichś ustawień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 To zależy od ustawień GPU, a nie od tego czy monitor jest włączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...