xprt7 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Odpalam nowo złożonego pc. Na monitorze pojawia się tylko informacja no signal. Wiatraki karty graficznej kręcą się tylko przez chwilę po czym jeden przestaje i za chwilę drugi przestaje. Ledy na karcie i płycie głównej się świeca. Plyta wymagala aktualizacji biosu w morelach twierdzą że została zrobiona. Czy to możliwe że to przez brak aktualizacji biosu? Może z kartą graficzną coś nie tak albo z monitorem? Rtx 2070 i7 9700k asrock z370 extreme 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Możliwe. Całkiem prawdopodobne. Sprawdź konfiguracje-minimum, na integrze, z jednym modułem RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xprt7 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) A właśnie czy ta płyta obsługuje kości g skill ripjaws 3200mhz cl 15? Może w tym problem? Edytowane 15 Listopada 2018 przez xprt7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Jaki masz kod na wyświetlaczu kodów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xprt7 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Problem rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reevis Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Cześć, możesz napisać w jaki sposób rozwiązałeś problem? Jestem w podobnej sytuacji w jakiej się znalazłeś. Po wymianie ramu na 3200mhz cl 15 mam czarny ekran no signal. Edytowane 15 Listopada 2018 przez Reevis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...