Maniakalny Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 jak w tytule mrozone lub chłodzone - do tej pory kupowalem w tesco jakies premium 8,99 za 3 sztuki i te w zupelnosci wystarczają niestety na tesco online ich nie ma, a mieszkam daleko od miasta to i tak pewnie nie dowiozą interesuje mnie nawet większa ilosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 W Lidlu są, ceny nie pamiętam, po dwie sztuki na tacce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 1 hour ago, jonas said: W Lidlu są, ceny nie pamiętam, po dwie sztuki na tacce. 4 za 3zł nie osłabiaj mnie - miesa 1% pewnie jesli wogole tyle - reszta same wióry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 W biednej ronce były za 5,99 od Sokołów. Twierdzą że to wołowe. Jadłem raz i dość zjadliwe. A te w Tesco niby lepsze ? Myślę że to samo. Jakieś gorsze partie mięsa lub resztki przemielone. Wołowina tania nie jest i coś tańsze skąd się musi brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Czasami w Lidlu pojawiają się burgery z mięsa Limousine. Całkiem niezłe w cenie poniżej 20 zł/kg, ale małe - 110 g sztuka. Jak chcesz zaszaleć to możesz kupić burgery z sezonowanej wołowiny - https://beefshop.pl/wolowina-kulinarna/12-herefordburger.html Albo podejście DIY - kup cały antrykot ok. 3-4 kg, zmiel na grubych oczkach i uformuj burgery po 200g. Antrykot wychodzi ok. 30 zł/kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 53 minuty temu, Imperator Kret napisał: Albo podejście DIY - kup cały antrykot ok. 3-4 kg, zmiel na grubych oczkach i uformuj burgery po 200g. Antrykot wychodzi ok. 30 zł/kg. Jak mieszkasz na zadupiu i masz dobrą zamrażarkę to tylko ta opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 Jak chcesz mieć 100% pewności co jest w burgerach to też tylko ostatnia opcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2018 te z tesco nie byly firmy tesco tylko z jakiejs lepszej firmy, szukam moze znajde jeszcze 300g chyba za 8,99zł wiec 30zł/kg i są bardzo dobre - jesli byłyby jakies lepsze drozej to moze byc - nie zalezy mi az tak na cenie , bo 90% kosztow to koszt miesa - a daje tylko salate ser dodatkowo - calosc wychodzi grosze w porownaniu do gotowca za 20zł ktory i tak był mniejszy rozmiarowo zamrazarka skrzyniowa jest wiec moge kupic naraz wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 bylem w tesco przepraszamy produkt chwilowo niedostepny (35-36zł /kg kosztuje) sokolow co byl kiedys w biedronce juz wycofany z biedrnoki przynajmniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 No wiem że wycofany. Teraz widziałem jakieś innej firmy i smakowo i jakościowo chyba słabiej. Wołowine lubię, więc kupuje u rzeźnika i mielą na miejscu. Jadam i tak sporadycznie, a burgerownie raczej omijam. Jakościowo i smakowo i cenowo wychodzi lepiej jak się zrobi je samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Dnia 16.11.2018 o 00:58, Maniakalny napisał: 4 za 3zł nie osłabiaj mnie - miesa 1% pewnie jesli wogole tyle - reszta same wióry To nie te, widziałem dzisiaj takie pakowane po 2 sztuki, w składzie 98% mięsa wołowego, sól, przyprawy i chyba tyle. Cena coś około 6 zł zdaje się, ale wielkość raczej taka McPłodowa niż dla samca alfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Dnia 21.11.2018 o 16:20, Maniakalny napisał: sokolow co byl kiedys w biedronce juz wycofany z biedrnoki przynajmniej Przecież to był najgorszy szajz. Bardzo dobrze że wycofali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) znalazlem dystrybutora - dzwonilem do 5 hurtowni - nikt niestety nie wysyla - osobiscie mam chyba 90km do najblizszej wiec jezdzenie nieoplacalne wszystkie hurtownie w kielcach i okolicach tez obdzwonilem - nikt nie ma edit: trudno, zamowilem pakiet studencki z beefshopu 160 +38zł wys za 20szt jak bedzie ok to biore wiecej Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 genialne są polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 40 zł za Kg wychodzi. Dość sporo, ale że to sklep wysyła i jakościowo pewnie też niezłe to może kiedyś spróbuje. Na razie i tak mam dietę niskobiałkową i unikam mięsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...