Skocz do zawartości
Kml

oceńcie stronke

Rekomendowane odpowiedzi

No stronka ładna, ale jak możesz to przenieś te koraliki z szarym polem bardziej w lewo i troszke do góry, bo teraz to pomniejsza stronke i sprawia dziwne wrażenie. A ogólnie strona jest niezła. Gratuluje, moja pierwsza była paskudna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.republika.pl/kml22 

oceńcie stronke i może podpowiedzcie co zmienić

ale bez przesady bo to moja pierwsza strona :)

Nieco rozjeżdza się w Mozilli (co za tym idzie w Firebirdzie i Netscape też). A w Operze 7.20 wygląda już całkiem dziwnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszej chwili myślałem, że to jakiś klub gejowski. Nie mam nic do gejów, tak tylko sobie pomyślałem. Może dlatego, że strona nie ma wyraźnego nagłówka/tytułu. Kilku kliknięciach zorientowałem się, o czym jest.

W mozilli wygląda jakby ktoś kolorowe czasopismo w kosiarkę do trawy wrzucił. Żałuje, że nie mam opery, bo nie wyobrażam sobie, jak może pod nią jeszcze dziwniej wyglądać :roll:

Tematyka ok, wizualnie ok.

Ale design jakoś nijak nie pasuje mi do tematyki strony, a zwłaszcza tematyki zdjęć w galerii. Popraw też sposób prezentacji zdjęć, np. jak się otworzą w nowym oknie to żeby jakieś "next|prev" było, bo męczące tak zamykać okno co chwila i nowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałęm spore problemy z przyciskiem "zamknij okno" i dlatego niemam ich przy zdjęciach No i ten tytół ......musze dać jakiś na górze. Koralików już nie moge ruszać, a co do tego że nie działa dobrze w innych przeglądarkach to niemam pojęcia co zrobić :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytaj co tam jest napisane bo jest dużo błedów np. powtarzają się 2 razy te same wyrazy pod rząd( chciałbyś chciałbyś),

zdania z małych liter,brak spacji między wyrazami, a nawet w środku zdania wyrazy z dużych liter.

I popraw wyświetlanie strony pod innymi przegladarkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak jak wyzej ta srodkowa czesc przesunal w lewo i do gory 

BTW Dijkstra :| mialem to samo skojazenie :lol: :| :lol:

Buehehehee :D

Kml, lubimy Cię, ale aż tak bardzo, to nie ;)

Ludzie uwierzcie mi że JESTEM HETERO:!: 8) :lol: :P

A tak w ogóle to niewiem oco chodzi z tym klubem ;) czy oto żę na stronie sami faceci czy to że strona jest troche cukierkowa ? :wink:

A co zrobić żeby strona działała w innych przeglądarkach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi