Kml Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 www.republika.pl/kml22 oceńcie stronke i może podpowiedzcie co zmienić ale bez przesady bo to moja pierwsza strona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hmm troche za duze marnotractwo miejsca po lewej stronie oraz na gorze, czcionke zmien na verdane, mysle ze to powinno troche pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No stronka ładna, ale jak możesz to przenieś te koraliki z szarym polem bardziej w lewo i troszke do góry, bo teraz to pomniejsza stronke i sprawia dziwne wrażenie. A ogólnie strona jest niezła. Gratuluje, moja pierwsza była paskudna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 33% mieszkańców to ludzie poniżej 18 roku życia 65% jest w wieku produkcyjnym!;) .......................to u was emerytow nie ma wcale ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 www.republika.pl/kml22 oceńcie stronke i może podpowiedzcie co zmienić ale bez przesady bo to moja pierwsza strona :) Nieco rozjeżdza się w Mozilli (co za tym idzie w Firebirdzie i Netscape też). A w Operze 7.20 wygląda już całkiem dziwnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 design zostawiam bez komentarza poniewaz jest to sprawa oka/wprawy/wlasnego widzi mi sie.. ALE... "zaczęłem" i "Dorzuciłęm " ... zlekka kwas nie sadzisz ?:) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 W pierwszej chwili myślałem, że to jakiś klub gejowski. Nie mam nic do gejów, tak tylko sobie pomyślałem. Może dlatego, że strona nie ma wyraźnego nagłówka/tytułu. Kilku kliknięciach zorientowałem się, o czym jest. W mozilli wygląda jakby ktoś kolorowe czasopismo w kosiarkę do trawy wrzucił. Żałuje, że nie mam opery, bo nie wyobrażam sobie, jak może pod nią jeszcze dziwniej wyglądać :roll: Tematyka ok, wizualnie ok. Ale design jakoś nijak nie pasuje mi do tematyki strony, a zwłaszcza tematyki zdjęć w galerii. Popraw też sposób prezentacji zdjęć, np. jak się otworzą w nowym oknie to żeby jakieś "next|prev" było, bo męczące tak zamykać okno co chwila i nowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 miałęm spore problemy z przyciskiem "zamknij okno" i dlatego niemam ich przy zdjęciach No i ten tytół ......musze dać jakiś na górze. Koralików już nie moge ruszać, a co do tego że nie działa dobrze w innych przeglądarkach to niemam pojęcia co zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Przeczytaj co tam jest napisane bo jest dużo błedów np. powtarzają się 2 razy te same wyrazy pod rząd( chciałbyś chciałbyś), zdania z małych liter,brak spacji między wyrazami, a nawet w środku zdania wyrazy z dużych liter. I popraw wyświetlanie strony pod innymi przegladarkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Hm strona nawet niezła :) Mogła by byc lepsza nie mowie :> W mozilli fire.. cos ta ;) wyglada dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 mi ona wyglada jak z szablonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 nie jest z szablonu :/ a jak ją poprawić żeby chodziła na innych przeglądarkach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja tak jak wyzej ta srodkowa czesc przesunal w lewo i do gory BTW Dijkstra :| mialem to samo skojazenie :lol: :| :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja tak jak wyzej ta srodkowa czesc przesunal w lewo i do gory BTW Dijkstra :| mialem to samo skojazenie :lol: :| :lol: Buehehehee :D Kml, lubimy Cię, ale aż tak bardzo, to nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 w operze jest mocno rozjechana :( ale projekt ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 W Explorerze fajna.. Moze tylko kolory zmien Bo dijkstra ma racje ;) Ale w innych przegladarkach jak inni mowili lipa. No i ramki myslalem ze juz wyszly z uzycia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ja tak jak wyzej ta srodkowa czesc przesunal w lewo i do gory BTW Dijkstra :| mialem to samo skojazenie :lol: :| :lol: Buehehehee :D Kml, lubimy Cię, ale aż tak bardzo, to nie ;) Ludzie uwierzcie mi że JESTEM HETERO:!: 8) :lol: :P A tak w ogóle to niewiem oco chodzi z tym klubem ;) czy oto żę na stronie sami faceci czy to że strona jest troche cukierkowa ? :wink: A co zrobić żeby strona działała w innych przeglądarkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...