Neo2007 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam, Poszukuję Jw sprzętu do ok 350 zł, do sporadycznego domowego użytku. W najbliższym czasie będzie black friday może warto na coś zapolować. Najlepiej na zamienniki (tania eksploatacja), fajnie jakby była funkcja kopiowania adf (automatyczny dwustronny). Najlepiej nie wielkich rozmiarów. Zakupu dokonam tylko i wyłącznie z komputronik bądź Media expert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamisz Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Jeżeli użytkowanie ma być sporadyczne, to aby uniknąć problemu z zasychającymi tuszami, lepiej zdecydować się na laserowe urządzenie wielofunkcyjne, oczywiście, w Twoim budżecie rozmawiamy jedynie o opcji monochromatycznej. Najlepszy byłby tutaj Brother DCP-L2512D, ale to jest jakieś 100 zł drożej, być może uda Ci się upolować taniej w BF, warto, bo sprzęt solidny, drukuje szybko, cicho i dokładnie, bez problemu współgra z zamiennikami czyniąc eksploatację naprawdę tanią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo2007 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Niestety monochromat odpada, musi być kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo2007 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Nikt nic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Może HP DeskJet Ink Advantage 5275? Korzystam ze starszego modelu 4675 i do sporadycznego wykorzystania nawet daje radę. Nie uświadczysz tutaj jednak automatycznego, dwustronnego kopiowania. Trzeba też uważać na zasychanie tuszu przy dłuższym nieużywaniu. Po pierwszej wymianie na bliżej nieokreślone zamienniki (czarny i kolor) miałem z tym problem (choć wg opisu tusz miał nie zasychać...). Przy kolejnej zmianie wziąłem zamienniki z ActiveJet i póki co jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoloPL Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Dcp j-105. Kupiłem 2-3 lata temu niestety cena 200 więcej niż Twój limit. Dopiero teraz zaczyna mi się kończyć tusz czarny a w międzyczasie zużyłem jakieś 4.5 ryzy papieru. Warunek drukarka musi być cały czas podpięta pod zasilanie. Jak się przeprowadziłem i z 2-3 miesiące stała dołączona to troszkę przyschła ale czyszczenie automatyczne poradzilo sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr56 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Najlepszą opcją jeśli rzadko drukuje byłaby laserówka np. Brother DCP-1512E ale musiałbyś dołożyć te 70-80 zł, bo kosztuje ponad 4 stówki ale za to zamienników masz do tego modelu pełno np.activejet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...