Skocz do zawartości
andriu

GeForce4 MX 440 Ultra !!! kurde !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Po kupnie owej karty miałem małe wyrzuty sumienia, że mogłem kupić coś lepszego, szczególnie gdy prawie wszyscy na forum krytykowali tą kartę i porównywali ją do gf2 mx. Po obejrzeniu testów ze strony

http://redakcja.net/recenzje/2002/prolink_gf4_mx440/ !!!!! kurde, znam możliwości mojej karty, bo ją testowałem i npodkręcałem z 290/440 udało mi się podrasować do 300/500 i 700 punktów więcej w 3dmarku 2001, ale jak zobaczyłem porównanie z np gf3 czy gf3 ti (o wiele słabszy) gul mi stanął w gardle, różnice pomiędzy gf3 a gf4mx440 nie są tak duże jak cena pomiędzy nimi, no a jeżeli chodzi o gf2 w żadnym teście nie dorównuje gf4mx440, więc od dzisiaj jestem dumny z mojej karty i polecam ją wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opinia grafików na temat GF4,3 oraz 2  

Czy może pan dać ten komputer do serwisu - bo się coś z grafiką zepsuło - albo monitor się już wypala..... :D

zgadzam się z Tobą w 100 %, ale nie jestem aż takim maniakiem żeby wydawać na grafe aż tyle kasy, poza tym nie jestem grafikiem komputerowym i mi profesjonalna karta nie jest potrzebna. No i mojego komputera (w domu) używam (patrząc pod kątem grafiki) przede wszystkim do gier i filmów, a do samego windowsa itp wystarczy karta 2-megowa na pci a nie jakiś tam np wildcat czy quadro ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może pan dać ten komputer do serwisu - bo się coś z grafiką zepsuło - albo monitor się już wypala..... :D

hehe dobre... :)

a tak powaznie... to od wczoraj stalem sie posiadaczem gf4MX440 ultra... ktora to karte qpilem za 350 zl... nowa, box... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dobre... :)

a tak powaznie... to od wczoraj stalem sie posiadaczem gf4MX440 ultra... ktora to karte qpilem za 350 zl... nowa, box... ;)

no i jak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile masz w 3DMarku2001 SE, oraz jak Ci hula QIIIA w 1024x768x32bit color, opcje na max... ???

Rzeczywiscie porządna jest ta karta ! Tylko po co wersja ULTRA ???

gf4mx440 core: 270 mem : 400

gf4mx440 ultra core 290 mem: 440

i sie niezle kreci

ja mam w 3dmarku 2001se 4100 3dmarks (default bench) bez podkrecania karty

a jak podkrece 300@500 to mam okolo 5000 !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile masz w 3DMarku2001 SE, oraz jak Ci hula QIIIA w 1024x768x32bit color, opcje na max... ???

Rzeczywiscie porządna jest ta karta ! Tylko po co wersja ULTRA ???

gf4mx440 core: 270 mem : 400

gf4mx440 ultra core 290 mem: 440

i sie niezle kreci

ja mam w 3dmarku 2001se 4100 3dmarks (default bench) bez podkrecania karty

a jak podkrece 300@500 to mam okolo 5000 !!!

Faktycznie niezle wyniki. Chyba sobie sprawie takiego Prolinka.

Acha. A miesci sie na niej CrystalOrb? Chodzi o mocowanie? Bo Prolink zazwyczaj mial problem z innym chlodzeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...