tomekkru Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Dwa tygodnie temu poddałem strone ocenie i nie wypadła ona najlepiej. jednakże od tego czasu wprowadziłem wiele zmian / zgodnie z Waszymi sugestiami/. Poprawiłem nawigacje, kolory linków, zmieniłem logo i nagłowki działów. Nie zapomniałem oczywiście o zbyt długim adresie, zarejestrowałem domene : http://matma4u.prv.pl Ocenicie proszę jeszcze raz mój wysiłek http://strony.wp.pl/wp/tomekkru/index2.html :?: :?: :?: Czy zmiany poszły w dobrym kierunku? Zaznaczam ,że jest to szablon (pobrany za zgodą autora). Ale przecież szablon też można upiększyć i zmienić na lepsze Czekam na Wasze propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 poprzedniej nie widzialem.....ale ta nie jest zla...tylko bym usunal te znaczki vx^2 czy sqrt(x^2) cokolwiek to jest i wymyslil cos lepszego aha i opera nie lubi tej stronki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Stronka spoko. tylko te statystyki psuja efekt ;) A mozilla tez jej nie lubi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A IE lubi :PPPP stronka ok. Przejrzysta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 strona spoko. jedno co mnie razi to: Baner na dole jakos tak nie w 5 nie w 9 ;) jak znasz matematyke to powinienes wiedziec co to znaczy ;) i sonda tez idiotycznie wstawiona w newsy? <hahaha> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ladna, przejrzysta strona. Mi sie podoba:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Dla mnie ok gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 MI SIE WOGOLE NIE PODOBA TA STRONA !!! :x :x :x czemu? Bo o matematyce :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...