mrtnt Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nie wiem czy bylo, ale w kazdym badz razie mnie nie udalo sie znalezc. Jak wyłączyć to cos, czyli jak wylaczyc usluge poslanca w Windows 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Poszukaj w usługach bo musi tam być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To ja tez wiem ze musi byc lub pewnie jest w uslugach jednak "musi byc w uslugach" nie rowna sie "musi sie latwo znalezc" :-) toz to windows produkt billa, ja po prostu tego nie widze, w samym helpie windowsa jest moze 8-9 wyrazow na temat uslugi poslanca... Wiem tylko tyle ze sa to komunikaty wysylane przez otwarty port, wiecej nic nie wiem bo na sieciach sie nie znam, a szkoda bo moze mi sie ktos wlamac :-) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Nie wiem czy bylo, ale w kazdym badz razie mnie nie udalo sie znalezc. Jak wyłączyć to cos, czyli jak wylaczyc usluge poslanca w Windows 2000 w windows 2000 szukaj uslugi messenger a tutaj dokladniej opisane http://banita.pl/konf/smbpopupwinxp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 No ja glupi, czemu ja na to nie wpadlem... Komunikat wyskakuje Usluga Poslaniec a w ustawieniach Messenger... nie no bomba jak dla mnie, sa jeszcze jakies tego typu ciekawostki? Wiesz jakos po prostu usilnie w polskiej wersji jezykowej szukalem polskiego odpowiednika USLUGA POSLANIEC, gdybym siedzial na angielskiej tez szukalbym MESSENGERA, bo albo usluga poslaniec albo messenger no i chyba to jest oczywiste, ale teraz juz wiem i na przyszlosc sprawdze najlepiej w 7 jezykach! nigdy nie wiadomo czy np w polskiej wersji nie znajdzie hiszpanski odpowiednik... Niech mi ktos teraz wytlumaczy dlaczego messenger jest messenger a np polaczenia sieciowe sa polaczenia sieciowe? Jedno po polsku, jedno po angielsku... :arrow: :arrow: :arrow: Bill Gates Company! :idea: Jestem po prostu w szoku 8O No i dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...