REMAHITOTH Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Hejjjjj mam problem zakupiłem grę , pobrało się , uruchamiam (pobrało coś tam) okienko zniknęło i tyle .. Ktoś coś wie co się odwaliło ? W zasadzie zakupiłem dwie gry i ta druga działa tak że tego hm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 U nas wróżek jeszcze nie ma . Podał byś choć minimalne info - jaka to gra i jaki masz sprzęt . Może sprzęt nie spełnia wymagań albo czegoś brakuje w systemie albo sam system jest problemem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMAHITOTH Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Intel i5 6500 , GTX 960 4GB, 8GB RAM , WIN7 64 , Cattle & Crops Wczesny dostęp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...