Forge Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania konsole PlayStation 4 Pro. Konsola kupiłem w pod koniec sierpnia 2017 roku w elektromarkecie, więc do końca sierpnia 2019 jest jeszcze na gwarancji. Konsola nigdy się nie zepsuła i nie była oddawana do naprawy na gwarancje. Konsola jest w idealnym stanie, jest zadbana. Obudowa nie ma absolutnie żadnych uszkodzeń, zadrapań, wgnieceń czy plam. Obudowy nigdy nie otwierałem, ani nic nie ruszałem, wiec plomby (jeśli jakieś są, nie wiem bo nigdy nie miałem potrzeby otwierać obudowę konsoli) są nienaruszone. W środku tez z konsolą nic się nie dzieje, nie ma żadnych wad, działa idealnie. Pad jest też w stanie idealnym, od nowości używane były nakładki na analogi, nigdy nie grałem w nic bez tych nakładek, więc guma na analogach jest praktycznie nowa. Wizualnie pad też jest idealny, żadnych plam, czy uszkodzeń. Do konsoli dołączam wszystko to co było w zestawie z konsolą gdy ją kupiłem, czyli wspomnianego jednego pada, kabel HDMI, kabel zasilający, kabel do ładowania pada, headset (ta słuchaweczka z mikrofonem), wszystkie broszury oraz oryginalne pudełko ze wszystkimi kartonami, które były gdy kupiłem konsole. Oczywiście do konsoli dołączam też dowód zakupu, imienną fakturę VAT. Kupującemu konsole wyślę w oryginalnym opakowaniu, tak jak była zapakowana gdy ja ją kupiłem. Przed sprzedaniem konsoli zresetuję ją do ustawień fabrycznych i usunę moje konto z konsoli. Do konsoli nie dołączam żadnej gry. Ile mogę sobie zawołać za taki zestaw, czyli konsola i to wszystko co do niej dołączam? Ile to jest warte? Edytowane 26 Listopada 2018 przez Forge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Ile jeszcze tematów założysz zamiast po prost k.... wejść na Allegro/OLX i popatrzeć na ceny... Tak ciężko wyliczyć samemu średnią cenę.. Co za pokolenie... Edytowane 27 Listopada 2018 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 600 i jutro jestem z lawetą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 Daje pincet plus flaszka i przylatuje swoim blackołkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 300 bo mam horom curke. Mogę być jak mi zamówisz ubera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...