Ozzy_diamond Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Dzięki za propozycje :) Słyszłem że jak się ma oryginał Arcanum to patch niweluje ten chaniebny błąd 50-ego levelu, czy to prawda :?: Niedawno widziałem recenzję w ŚGK jakiegoś RPG-a który dostał prawie 10!, ale wymagania ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos :cry: , może na moim kompie by jakoś chodziła :? , a i nazwy jej nie pamiętam - jakaś długa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 od zawsze uważałem że RPGi to najfajniejszy gatunek grów :lol: a moi faworyci to: 1. Baldurs gate 1&2 2. Fallout 1&2 3. Icewind Dale 4. Diablo 1&2 :lol: 4. Darkstone Hmm, w co ja jeszcze grałem?? a Planescape Torment, Arcanum, Vampire no i seria Might &Magic i czekam na Neverwinter Nights... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Dzięki za propozycje :) Słyszłem że jak się ma oryginał Arcanum to patch niweluje ten chaniebny błąd 50-ego levelu, czy to prawda :?: Niedawno widziałem recenzję w ŚGK jakiegoś RPG-a który dostał prawie 10!, ale wymagania ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos :cry: , może na moim kompie by jakoś chodziła :? , a i nazwy jej nie pamiętam - jakaś długa... Miałem tego patch i tylko twoi "przyjaciele" mogą się rozwijać powyżej 50, ty nie możesz. A skoro ja zawsze chodzę sam to nic to nie zmienia. Wszyscy niby acy rasowi rpg-owcy to niech któryś z was się odezwie który grał we wspomnianą przeze mnie Betrayal at Krondor. Kilka miesięcy w to grałem i to codziennie a skończyć nie było łatwo. Dziś chyba sobie znowu ściągnę i zacznę od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Klasyka: Eye of the Beholder 1,2,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Dzięki za propozycje :) Słyszłem że jak się ma oryginał Arcanum to patch niweluje ten chaniebny błąd 50-ego levelu, czy to prawda :?: Niedawno widziałem recenzję w ŚGK jakiegoś RPG-a który dostał prawie 10!, ale wymagania ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos :cry: , może na moim kompie by jakoś chodziła :? , a i nazwy jej nie pamiętam - jakaś długa... Miałem tego patch i tylko twoi "przyjaciele" mogą się rozwijać powyżej 50, ty nie możesz. A skoro ja zawsze chodzę sam to nic to nie zmienia. Wszyscy niby acy rasowi rpg-owcy to niech któryś z was się odezwie który grał we wspomnianą przeze mnie Betrayal at Krondor. Kilka miesięcy w to grałem i to codziennie a skończyć nie było łatwo. Dziś chyba sobie znowu ściągnę i zacznę od nowa... ja grywałem / w ultimy underworld tez :) ale to baaardzo dawno temu/ a na razie odkurzyłem ufo1 i gram bo w3 mnie pastelowością ala ff7 ciut zniesmaczyło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A gra ktoś z Was może w Morrowind'a, niezłe oceny zbiera. Ale wymagania zalecane ma tez niezłe (P4 1.6 i GF4 8O ). Graliscie może w polską wersję Fallouta 2?, ja kilka razy przechodziłem wersję angielską i nieraz nie wszystko rozumiałem z dialogów. Warto kupić polską? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A gra ktoś z Was może w Morrowind'a, niezłe oceny zbiera lezy u mnie gdzies na biurku nawet go nie odpalalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Shogun Total War Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Shogun Total War A to nie jest chyba rpg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 to tylko 6 część - 7 i 8 to juz kicha i nuda.Moze grafa bez akceleracji ale i tak bardziej mi sie podobala niz w 7 i 8. O 9 nie mam zdania bo nie gralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 A ja polecam DeusEx . Jak dla mnie najlepsza gra jaką popełnił człowiek. No i jeszcze UFO : Enemy Unknown ale to raczej już nie strategia. :) Pytanie bylo o RPG ;) Ja z ciekawych gierek RPG to pare miesiecy gralem w Myth of Soma, gierka za darmo ale co miesiac za granie na serverku placi sie 10euro. Przyjemnie bylo bo duzo ludzi z kazdym mozna bylo pogadac. Ale zapewne Ultima Online lepsza. A dla fanow SW wkrotce SW:Galaxies (beta test wkrotce) w sumie w Deus Ex jest nawet całkiem sporo rolpleja- takiego ładnegy Cyber Punka z papierzanego wydania..... I tak Crpg to nie to samo co RPG - i chyba tak będzie zawsze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Dzięki za propozycje :) Niedawno widziałem recenzję w ŚGK jakiegoś RPG-a który dostał prawie 10!, ale wymagania ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne w kosmos :cry: , może na moim kompie by jakoś chodziła :? , a i nazwy jej nie pamiętam - jakaś długa... Chodzi oczywiście o Morrowind czyli 3 czesc Elders Scrolls. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jest to RPG wszechczasow i bez masła wgniata w ziemię takie BG2 czy M&M :!: :D :D Nie ma obecnie lepszego RPG i prawdopodobnie jeszcze długo nie będzie, może do czasu Elder Scrolls 4 :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wszyscy niby acy rasowi rpg-owcy to niech któryś z was się odezwie który grał we wspomnianą przeze mnie Betrayal at Krondor. Kilka miesięcy w to grałem i to codziennie a skończyć nie było łatwo. Dziś chyba sobie znowu ściągnę i zacznę od nowa... Skończyłem Betrayala ze 3 razy, uwielbiałem go strasznie, część zagadek ze skrzynek pamiętam do dziś :!: 8O to były czasy... Jednak nie ma co ściągać BaK, trzeba podkręcać sprzęt by wydolił w Morrowind - dopiero teraz naprawdę doceniam każdą dodatkową moc sprzętu :!: :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Klasyka: Eye of the Beholder 1,2,3 to ma być klasyka?? a Dungeon Master?? to dopiero klasyka! pamiętam jak grywałem w niego po nocach jeszcze na Atari ST... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 to ma być klasyka?? a Dungeon Master?? to dopiero klasyka! pamiętam jak grywałem w niego po nocach jeszcze na Atari ST... Znam tez znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 diablo 2, baldur's gate 2 ostatnio tez dungeon siege - zarambista grafika po prostu no i teraz juz poluje na neverwinter nights Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Diablo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja wlasnie w czasie roku szkolnego gralem troche w diablo 2, ale mialem tylko 55 level i teraz musze znowu zaczac gre tzn. zainstaluje sobie i pobawie sie troche bo chce miec kolo 80 levelu ;))) naszczescie mam jeszcze save. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Diablo 2 bylo fajne choc nie uwazam tego za gre RPG. W Deus Ex (gra wszechczasow) tez sa elemety RPG ale to nie RPG. RPG to BG, Neverwinter Nights, Morrowind... Ogolnie moim ulubionym RPG jest Morrowind i wliczajac w to MMORPG Star Wars Galaxies. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmm M&M6 - seria fallout'ow i morrowind :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Ja uwielbiam oba fallouty, Tormenta i Baldurs Gate ale kocham też japońskie rpgi np Final Fantasy 7 is the Best (FF 8 też niczego sobie. Tak wogóle to mam psx-a i w te gry najlepiej gra się na tym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 M&M VI - super giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 BG2 kończyłem 4 razy, (piatym razem wypróbuję mnicha), BG1, Arcanum i Fallouty po 2 razy; - to sa znakomite RPG, Morrowind i Neverwinter Nights też sa niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...