JeroG Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dobry wieczór mam pewne przypuszczenia i dziwny zbieg okoliczności jako, że mój komputer jest atakowany lub przeszukiwany/sprawdzany. Problem polega na tym, że w ciągu roku zmieniałem 4 razy miejsce zamieszkania do ludzi co nie mieli problemów z internetem dopóki się nie wprowadziłem, internet co jakiś czas się rozłącza chodzi tu o router, kilkukrotnie w ciągu dnia tracę internet i myślę, że może mam zainfekowany komputer lub ktoś celowo coś robi by mi uprzykrzyć. Pamiętam, że 2 lata temu bawiłem się na deepweb byłem na różnych forach i stronach i podałem swój główny e-mail z gmaila więc ktoś kto zna mój e-mail zna moje IP gdy się na niego loguje dla hakerów to błachostka, jak ktoś ma jakieś doświadczenie może się wypowiedzieć? zamieszczę tutaj wymagane logi na początek: Malwarebytes AdwCleaner: https://wklejaj.pl/21496 Farbar Recovery Scan Tool: FRST.txt oraz drugi log Addition.txt Posiadam też płatnego Kaspersky Internet Security ale nic nie wykrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeroG Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ciekawostka jeszcze, internet chodził od rana bez problemowo ale gdy włączyłem swój komputer wieczorem od razu zaczęło nie być internetu i pomaga tylko restart modemu. Może mi antywirus coś ma z tym wspólnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...