Krzysztofff Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Czesc mam pytanie...czy te podstawki ( takie nozki ) pod obudowami tej firmy sa przymocowane na stale? chcialbym sobie kupic obudowe Chieftec...i to nawet taka do 500 zl ...tylko mam problem...bo mam wneke w biurku na komputer....i obawiam sie ze z szerokoscia bedzie klopot ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Zapamiętaj jedno z kilku mott tego forum: "Nie ma rzeczy niemodyfikowalnych" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Zapamiętaj jedno z kilku mott tego forum: "Nie ma rzeczy niemodyfikowalnych" True , True. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 No ale wolalbym nie zaczynac modyfikacj obudowy za 500 zl od pilowania nozek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Czemu nie, skoro ich nie potrzebujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Od pazdziernika przeprowadzam sie...wiec byc moze bede mial wiecej miejsca na komputer....wtedy moga sie przydac....to co bede doklejal? Czy moze ktos zerknac na obudowe jesli ma tej firmy...i sprawdzic co z tymi nozkami ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 o ile wiem to te nozki sa ruchome takze mozna je przestawic tak ze beda niewidzoczne (czyt nie beda wystawaly na boki) :) spojz na nozki na dole zdjecia pochodza stad: http://www.3dvelocity.com/reviews/dragon/b...ackdragon_2.htm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja mam w szafce ze zlozonymi nogami i jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofff Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 DZIEKI WIELKIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja mam wlasnie taka obudowe Chieftec'a i nozki sa ruchome... jak na zdjeciu wyzej pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 hehe ja w jednym chieftecu musiałem odkręcic te stopki bo pod biurko nie chciał klocek wejśc :/ teraz ma podklejony spód jakimiś podkładkami jak pod krzesła i przynajmniej nie rysuje paneli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...