pio Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Oddałem do naprawy monitor i zwrócono mi go z uszkodzoną powłoką antyrefleksyjną. Nie wiem na 100% czy popełnił to serwis czy też jakiś domorosły elektronik w sklepie komputerowym, ponieważ serwis tłumaczy się, że taki monitor otrzymał. Podejrzewam, że na 99% zrobił to sklep F. przy Pl. Śreniawitów w Rzeszowie, ale dlaczego to temat na inny topik (już wkrótce). Chciałem zapytać czy ktoś wie jak można to naprawić? Jest to taka podłużna plama przypominająca pociągnięcie po wewnętrznej stronie szyby tłustym paluchem. A jeśli nie można odbudować powłoki, to bardzo proszę o informację jak zrobić, żeby ta maź był mniej widoczna. Proszę o rady, bo nie chaciałbym jeszcze bardziej uszkodzić tej powłoki. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 trzeba z serwisem się kłócić. ktoś to zrobił bo przecież nie oddałeś takiego. a niczym tego nie naprawisz. niestety. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...