radoskor Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Mam nadzieję że nie łamię regulaminu. Fraz - konkurencja - znika z końcem tego roku, szkoda bo również czytałem i lubiłem ten portal komputerowy. Pamiętam go jeszcze przed zmianą layoutu, bez tej wyjeżdżając reklamy na dole która chyba go zabiła a na pewno zabijała przeglądarki użytkowników. Bardzo obszerne testy i recenzje można było tam spotkać o monitorach i aparatach cyfrowych. W lata 2007-2009 naprawdę często tam zaglądałem. Niestety ostatnio bardzo czuć przeciąg na portalu i podejrzewałem że niedługo go zamkną. Szkoda że to już. Może ktoś z was forumowicze napisze pelniejsza historie portalu, tak aby nie zniknął do końca. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez radoskor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendeur Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2018 Tylko czekać aż ten sam los spotka PcLab, z ich całkowitym brakiem szacunku do czytelników i traktowaniem ich jak idiotów poprzez żenujący poziom newsów, notoryczne kłamstwa i sponsorowane teksty, które nimi rzekomo niby nie są. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...