radoskor 0 Report post Posted December 13, 2018 (edited) Mam nadzieję że nie łamię regulaminu. Fraz - konkurencja - znika z końcem tego roku, szkoda bo również czytałem i lubiłem ten portal komputerowy. Pamiętam go jeszcze przed zmianą layoutu, bez tej wyjeżdżając reklamy na dole która chyba go zabiła a na pewno zabijała przeglądarki użytkowników. Bardzo obszerne testy i recenzje można było tam spotkać o monitorach i aparatach cyfrowych. W lata 2007-2009 naprawdę często tam zaglądałem. Niestety ostatnio bardzo czuć przeciąg na portalu i podejrzewałem że niedługo go zamkną. Szkoda że to już. Może ktoś z was forumowicze napisze pelniejsza historie portalu, tak aby nie zniknął do końca. Edited December 13, 2018 by radoskor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vendeur 1 Report post Posted December 14, 2018 Tylko czekać aż ten sam los spotka PcLab, z ich całkowitym brakiem szacunku do czytelników i traktowaniem ich jak idiotów poprzez żenujący poziom newsów, notoryczne kłamstwa i sponsorowane teksty, które nimi rzekomo niby nie są. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites