ryurayo Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 skad sie wziela ta astronomiczna kwota? chyba z nieba bo z relacji miedzy zlotowka a dolarem nie ma czegos takiego i jeszcze w lipcy zeby tyle RAM kosztowal? moze ktos odpowie na to pytanie bo chyba komus diabelnie zalezy zeby ludzie RAMu nie kupowali :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja dałem 199 :P Za Kigstony, TwinMosy za 169, a no name jeszcze 2 dychy mniej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Wiesz to wsystko zalezy jaka firma. Ja chce sprzedac swoje kość pamieci 256 MB pc2100 za ok. 180zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja dałem 110 zł za 256 MB Elixirów 333. kiedyś zmienię na lepsze ale chodzą zwyczxajnie, bez rewelacji ale za tę kasę ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 te moje 256 MB nie wiem jakiej sa firmy ale elegancko nadaja się do krecenia (chodzą bez problemu na CL2)nawet nie trzeba podnosic napięcia ale kupiłem sobie Geil 512Mb no i te musze sprzedac ale nie mam komu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 hmmm ciekawe kiedy stanieją... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale podrozaly... 2 mies temu Infineon 256Mb PC333 byl o ok 40 zl tanszy. ciekawe co sie stalo ze tak ceny podskoczyly?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale podrozaly... 2 mies temu Infineon 256Mb PC333 byl o ok 40 zl tanszy. ciekawe co sie stalo ze tak ceny podskoczyly?? 2 tygodnie temu pamięć GEIL 40mhz cl2,5 256mb kosztowała 220zł, teraz kosztuje ponad 250zł. Miałem je już kupić, ale cena zwaliła mnie z nóg. I całe szczęście-kłóciłyby się z moją płytą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Jeszcze 2 dni temu mialem nagrane TwinMos'y 256 333 u siebie w miescie za 189zl Pojechalem do katowiec pochodzic po sklepach - byly 400 za 215 zl to juz rozmyslalem czy ich nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> - wtedy sprzedawca mowi ze jednak to stary cennik i wlasnie podrozaly na 250 !! Nie kupilem - wrocilem na 2 dzien do tego piwerwszego sklepu i chce te Twiny po 189 - kazal mi czekac az je zwiaza - zwiezli je juz po 225 ! Ale se w brode plulem ze w takiej sytuacji nie bralem tych 400 - ale jak pomyslalem ze znowu nastepnego dnia mam po nie jechac to moga byc juz po 270 czy jakos tak i wziolem wkoncu te 333 ze znizka za 215 ! zlodziejstwo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 No... niestety, a ja sie przymierzałem do zakupu ramów... chyba sobie poczekam, może niedługo stanieją... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja dwa miechy temu miałem 256 za 90zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 heh no a ja w styczniu kupowałem swoje Kingstony za 350 zł!!!!!!!!! Mało sie nie wkurzyłem jak zobaczyłem ceny 2 miesiace później... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 chętnie kupię dla kolegi tanie DDR 256 MB, ale tanio. :) ja dałem 110 ale już nie widzę tak tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To ja mogę sprzedać swoje Kingstonki 333 na Winbondach bh 6, za 160 sztuka i pewnie też znajdą się chętni.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A wiecie czemu tak drogo ? Bo w Chinach jest powodz -a jak wiadomo pamieci RAM sa produkowane ONLY in AZJA wiec wiecie - zalalo pewnie pare fabryk or something that, wstrzymane dostawy i to sie odbilo na cenach BTW. Jak pare lat temu bylo trzesienie ziemi (tez w wakacje) to ramy z 300-350 zl skoczyly do 800zeta a nawet najwyzszy pulap to 1400 za 128 MB SDRAM pamieci !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 nom. pamiętam, znajomy akurat zdążył zaraz przed tym i kupił po normalnych cenach, chyba 2-3 dni później zdrożały x2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Wiesz to wsystko zalezy jaka firma. Ja chce sprzedac swoje kość pamieci 256 MB pc2100 za ok. 180zł juz wiemy czemu nie masz komu sprzedać (vide 2 posty nizej) 180 zł za urzywane PC2100 LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 WoW moje Hypery zdrożały o 100 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A wiecie czemu tak drogo ? Bo w Chinach jest powodz -a jak wiadomo pamieci RAM sa produkowane ONLY in AZJA wiec wiecie - zalalo pewnie pare fabryk or something that, wstrzymane dostawy i to sie odbilo na cenach BTW. Jak pare lat temu bylo trzesienie ziemi (tez w wakacje) to ramy z 300-350 zl skoczyly do 800zeta a nawet najwyzszy pulap to 1400 za 128 MB SDRAM pamieci !!! Eeeeee tam zawsze jest tak że na początku roku pamięci tanieją niesamowicie by potem od czerwca systematycznie drożeć przytoczę tylko że w zeszłym roku we wrześniu 256MB PC2700 kosztowały 350zł więc i tak nadal jest stosunkowo "tanio" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 moze tutaj: http://80.55.203.182/catalog/ TwinMoski na Mtecach po 170 :D (nie muszę mówić że brykają ponad 400MHz DDR - u mnie chodziły 432, u kumpla 440 - a post na 460) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Wiesz to wsystko zalezy jaka firma. Ja chce sprzedac swoje kość pamieci 256 MB pc2100 za ok. 180zł juz wiemy czemu nie masz komu sprzedać (vide 2 posty nizej) 180 zł za urzywane PC2100 LOL Wiesz te pamiatki jak kupowałem pare lat temu to był wypas, dodałem do nich radiatory z miedzi i wentyl dlatego chce je sprzedac za 180 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ja teraz kupiłem kingstony ddr 333 256 MB z dożywotnią gwarancją po 135 zł za sztukę, mam szczęście do taniego ramu. niestety tani jest przeciwieństwem dobrego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 skad sie wziela ta astronomiczna kwota? chyba z nieba bo z relacji miedzy zlotowka a dolarem nie ma czegos takiego i jeszcze w lipcy zeby tyle RAM kosztowal? moze ktos odpowie na to pytanie bo chyba komus diabelnie zalezy zeby ludzie RAMu nie kupowali :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:gdzie to widziales - np. na www.proline.com.pl za 200zeta jest pc400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryurayo Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 www.komputronik.pl juz sa po 210zl <span style="color:red;">[ciach!]</span>a !!!! zlodzieje jak tak to nie kupie ramu ani kompa <span style="color:red;">[ciach!]</span> im w dupe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 skad sie wziela ta astronomiczna kwota? chyba z nieba bo z relacji miedzy zlotowka a dolarem nie ma czegos takiego i jeszcze w lipcy zeby tyle RAM kosztowal? moze ktos odpowie na to pytanie bo chyba komus diabelnie zalezy zeby ludzie RAMu nie kupowali :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:gdzie to widziales - np. na www.proline.com.pl za 200zeta jest pc400 popatrz na daty - czasami jeden tydzien różnicy = 20-40 zeta (a może i więcej :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 skad sie wziela ta astronomiczna kwota? chyba z nieba bo z relacji miedzy zlotowka a dolarem nie ma czegos takiego i jeszcze w lipcy zeby tyle RAM kosztowal? moze ktos odpowie na to pytanie bo chyba komus diabelnie zalezy zeby ludzie RAMu nie kupowali :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:gdzie to widziales - np. na www.proline.com.pl za 200zeta jest pc400 popatrz na daty - czasami jeden tydzien różnicy = 20-40 zeta (a może i więcej :evil: ) wiem - czekam do poniedzialku az beda nowe ceny to sie zobaczy dla mnie to spox bo mam jeszcze kingstona pc 133 256MB do sprzedania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...