Boshi Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Hej, powoli przymierzam się do zakupu jednostki centralnej. Powoli.. ale jednak powiedzmy do lutego- marca chciałbym kupić. Co mnie trzyma by teraz tego nie robić? ano w styczniu podobno ma być informacja o nowych prockach amd, więc chyba warto poczekać? Do sedna. Aktualnie mój hd670 + i5-2500k spisuje się już po 6-7 latach dość średnio, mimo wszystko 2500k to był najlepszy zakup w moim życiu :) Nowy komputer będzie do wszystkiego, od gier do programowania, generalnie użytek wszechstronny. Budżet, tak jak pisałem, 6-7k, ale jak przekroczy o te 200 zł to nic się nie stanie. Patrzyłem oczywiście w polecane zestawy, ale chciałym jeszcze poznać opinie innych. No i mam dwa pytania; 1 warto czekać na info o nowych prockach i grafice navi ? 2 warto kupować tak drogą jednostkę czy może coś w granicach 4k a za 2 lata zrobić upgrada ? Nie zależy mi na 4k. Będę kupował 2 monitory pewnie 24 cale na full hd i chcę by gry typu wiesiek 3 na full miał te 50 fpsów... nie jestem entuzjastą który nie odpali gry jak nie ma 60 fpsów... w wieśka grałem na swoim sprzęcie na 30-20 fpsów i się cieszyłem :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Panie do lutego marca xD to napisz później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...