Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Ale tam nie ma minimali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 mam wrzucić sven vath'a ????? jesli tak to postaram się w tym tygodniu jak chcesz to mogę napisać co jego mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 kliknąłem :!: co do sposobu zarabiania to życzę powodzenia, będziesz się musiał naklikać :) jak znasz choć troche angielski to moge ci zaproponować inny sposób zarabiania... jeśli ktoś z was jest zainteresowany to dajcie znać na gg 1223253, piszcie nawet jak jestem niedostępny, często na niewidocznym siedzę (ach te kobiety :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 mam wrzucić sven vath'a ????? jesli tak to postaram się w tym tygodniu jak chcesz to mogę napisać co jego mam Najlepiej napisz co masz. Ja za Vath'em nie przepadam. Zrobie sobie klawisz w Operze z Twoim banerkiem to poklikam. Ale to gdzies w czwartek/piatek bo wyjezdzam na maly trip z pania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ale to można klikać tylko raz dziennie niestety więc nie ma co klikać co kilka sekund bo to i tak nic nie da no chyba że masz zmienne IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 dolozylem swojego klika jak bym nic niesciagal to bym ci kilka klikow dal bo mam dyn IP moze jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ale to można klikać tylko raz dziennie niestety więc nie ma co klikać co kilka sekund bo to i tak nic nie da no chyba że masz zmienne IP Wiem ze raz z jednego IP na dzien bo bawilem sie w te rzeczy jak juz mowilem. A zmienic IP to banalna sprawa :) ale oszustwa sa niedozwolone :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 no niestety musze się dziś przypomnieć gdyż dzisiał są tylko moje dwa kliki więc się nie staracie jutro powinny być : Adam Bayer Green Velvet narazie musi wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...