joorvishoon Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2018 witam Jestem w trakcie wymiany mojej leciwej już drukarki brother nad nowy model canona (jakoś tak się porobiło, że w niskim budżecie Canon ma bardzo fajne propozycje). Po brotherze zostanie mi ledwo napoczęta paczka arkuszy foto BP71. Zastanawiam się czy to idzie na straty, czy mogę na takim papierze drukować też na drukarkach innych firm? Canon oczywiście ma swoje papiery foto, ale skoro już mam papier brothera, to może nie ma problemu, żeby na nim drukować? Generalnie oba urządzenia to plujki i papier też do atramentówek, gramatura w granicach tolerancji... Jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Pakuj to papier do atramentu a nie okreslonej marki drukarki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...