tomasz_lbn Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam. Prawdopodobnie spalił mi się zasilacz więc muszę kupić nowy, czy mogli byście doradzić co dobrać pod mój sprzęt, oczywiście biorąc pod uwagę rozbudowę w przyszłości (GPU, CPU) bo sprzęt już pare wiosen ma. Mogę wydać 300-400zł Mój sprzęt: Płyta główna: MSI Z170-A PRO Procesor: i5-6600 3.3GHz Karta graficzna: Asus strix GTX 970 Stary zasilacz to Vero m1 600W Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 W morele.net jest Seasonic Focus Plus 550W za 362 zł , w pełni modularny z certyfikatem 80+ Gold i trybem półpasywnym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_lbn Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2018 1 minutę temu, reyden napisał: W morele.net jest Seasonic Focus Plus 550W za 362 zł , w pełni modularny z certyfikatem 80+ Gold i trybem półpasywnym . Dzięki za odp. Patrzyłem te zasilacze bo widzę że cieszą się popularnością ostatnio. Czy nie warto dopłacić parę złotych i wziąć model 650W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik.Misiak Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 Jeśli różnica jest niewielka to pewnie warto. Co byś jednak nie kupił to pilnuj żeby 80+ było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...