Firedash Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Cały czas wywala mi monitory, nieważne czy gram czy przeglądam internet. Raczej nie jest to kwestia kabla, bo wywala dwa różne monitory, jeden podpięty przez hdmi, zmieniłem też na display port, ale to samo, a drugi przez VGA. Włączałem też system na jednym monitorze, ale działo się to samo. Po prostu nagle monitory tracą jakikolwiek sygnał od komputera, nie da się wybrać źródła, zupełnie jakby nie były podłączone. Komputer normalnie dalej chodzi, ale trzeba zrestartować, żeby włączyć monitory. Zainstalowałem też przed chwilą najnowsze sterowniki na czystej instalacji. Karta 1050 TI, jakieś rady? Edit: Widzę, że jednak wyskakuje powiadomienie "Nie można uruchomić sterownika ekranu". Co mam z tym fantem zrobić, skoro po kompletnym odinstalowaniu sterowników i wgraniu najnowszych dalej jest ten błąd? Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2018 Nie wgrywaj najnowszych, bardziej bym sie skłaniał ku sterownikowi z serii 399. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...