luk7 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 mysle o podlaczeniu grafy z tv przez s-video. Problem w tym ze tv jest w innym pokoju i kabel musialby miec ok 15m a takiego nie spotkalem. Czy mozna dostac kabel takiej dlugosci i czy strata sygnalu(zaklocenia) nie bedzie duza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja mam tez pociagniety kabel S-Video do drugiego pokoju i to nawet ok.20m Raczej takiego nie kupisz ,ja zrobilem sobie sam.Zarknij tutaj : http://www.twojekabelki.prv.pl/ znajdziesz tam wszystkie schematy,rozpiski laczy itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Mój kabel ma ok. 18m. Nie zauwazyłem strat na jakości. Takiego kabla o tej dlugości to raczej nie kupisz, bedziesz go musiał zrobić sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja też mam ok 15 metrowy kabel i wszystko jest ok... popo>>> ja taki kupiłem już gotowy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sufler Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Na WGK pod ''stodołą'' jest kilka stoisk zkablami.Bez problemów dostaniesz 15 metrów z dowolną końcówką( zależne od wejścia w TV) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale Wy jestescie lenie :wink: kilka minut i macie kabelek Made by Me za kilka zlotowek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 oki dzieki wszystkim :) poszukam moze najpierw na jakiejs gieldzie-tu gdzie mieszkam to mam Milowice albo Katowice a jak sie nie uda to wezme sie za to sam 8) thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja mam 15m. kabel i wyniosl mnie on 50zl u znajomego elektronika :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 tych kabli jest w cholere na allegro :-) od 3m do 20m. Ja tez mam 20m, owszem moze jestem len i samemu tez mi sie nie chcialo zrobic :-) A straty jakosci, czy ja wiem, pewnie sa ale ciezko je zauwzyc. Zreszta zeby to porownac tak na 100% trzeba by miec 2 TV np 28 cali i 2 kable jeden 3 i jeden 20 metrow, puscic i postawic kolo siebie :-) tak kazdy mowi ze nie ma strat bo nie ma porownania :-) Technicznie rzecz biorac straty byc musza, z tym ze niewielkie i okiem w trakcie np animacji ciezko zauwazalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja sie przyznam do ok 16m kabla. ofkorz hand-made ;) koszt kilka zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiel Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja też mam kabelek 15m i nie zauważyłę żadnych strat jakość, a koszt kabelka to 20zł i 2 tyskie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 szukaj na allegro.. jak nie znajdziesz wyslij emajla do kogos czy by mogl ci zrobic taki kabel :) ale uwazaj bo niektorzy biora sobie cos extra tzn cena 2razy wieksz za specjalne zamowienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 widze ze coniektorzy kombinuja jak kon pod gorke :wink: ,na stronie do ktorej dalem linka sa rozpiski koncowki S-Video jak i EURO (scart) koszt wtyczki S-Video to jakies 2zl do tego 15m kabla piecio-zylowego ekranowanego do sprzetu AV jakies 15zl + wtyczka EURO za jakies 2zl troszke lutowania i mamy piekny kabelek S-Video----->Euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 oki :wink: dla sprostowania chodzi mi o S-Video------->S-Video chyba najlepiej po co na euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 oki :wink: dla sprostowania chodzi mi o S-Video------->S-Video chyba najlepiej po co na euro no to bedzie jeszcze prosciej :wink: sorki,zasugerowalem sie wlasnym kabelkiem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Tak ale jak wy ciągniecie dzwięk na przy takich odległościach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Tak ale jak wy ciągniecie dzwięk na przy takich odległościach.tak samo, u mnie 2x ekranowany i juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Umnie 10m ekranowany i wystarczy, że ktoś poruszy kabel albo komórka zadzwoni i dżwięk trzeszczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Umnie 10m ekranowany i wystarczy, że ktoś poruszy kabel albo komórka zadzwoni i dżwięk trzeszczy ja mam dzwiek puszczony cyfrowo z mojego SB Live 5.1 do amplitunera DD5.1/DTS i jest cacy natomiast obraz tak jak pisalem wczesniej ,S-Video--->Euro i tez jest bardzo ladnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no ale kazda zyla w tym kabelku svideo powinna byc ekranowana IMO, jak na takie odleglosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no ale kazda zyla w tym kabelku svideo powinna byc ekranowana IMO, jak na takie odleglosci jak kupisz odpowiedni przewod bedziesz mial ekranowanie na kazdej zyle :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja mam cos 15-20 m i mam pas po sirodku ale to mam napewno chyba gdzies jakies przebicie bo sam robilem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja mam cos 15-20 m i mam pas po sirodku ale to mam napewno chyba gdzies jakies przebicie bo sam robilem :lol:mialem taki problem jak komp byl wpiety do wyzerowanego gniazdka. przepialem do zwyklego + listwa i juz obraz czysty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nawet nie tydzsień temu był taki topic, ale zaciezko bylo poszukać. Bany, bany dawać bo to ręce opdadają, nad ludzkim lenistwej, ignoracją, głupota (niepotrzebne skreslić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nawet nie tydzsień temu był taki topic, ale zaciezko bylo poszukać. Bany, bany dawać bo to ręce opdadają, nad ludzkim lenistwej, ignoracją, głupota (niepotrzebne skreslić) bardzo prosze o link do tego topicu!!!!!! takiego tematu nie bylo!! moze w jakims innym przy okazji ktos cos napisal. Akurat przeszukalem duzo i nie znalzalem tego cio mnie intereswoalo. Jestes debilem jakich malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nawet nie tydzsień temu był taki topic, ale zaciezko bylo poszukać. Bany, bany dawać bo to ręce opdadają, nad ludzkim lenistwej, ignoracją, głupota (niepotrzebne skreslić) Nicky, a nie chodzi Ci o TEN topic ? ;) nie przypominam sobie podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...