Makumba_Ska Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Zrobiłem format dla kumpla na laptopie , zainstalowałem sterowniki i mam nietypowy problem , a mianowicie wifi wyszukuje mi sieci sąsiadów , a mojego wifi które mam w domu i sygnał powinien być najlepszy , nie wykrywa , moje pytanie brzmi dlaczego? Proszę o pomoc , pozdrawiam. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Makumba_Ska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Ukryta sieć? Z jakiej częstotliwości korzysta router, a jaką obsługuje karta sieciowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Jak mogę to sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Model routera i karty sieciowej wpisujesz w wyszukiwarkę i sprawdzasz w jakich pasmach mogą pracować. Jeżeli router pracuje na 5GHz, a karta sieciowa na 2,4GHz, to nie będzie to działać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Goral dzięki za odpowiedź , miałeś rację , pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...