salomon Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Mam problem zrobiłem dyskietke freesco i wszystko tak jak na freesco.pl i niesety czestą mam zawieszki kompa. Wiec pomyślałem moze red hat , to wrzuciłem RH 9.0 i niesty po jakies 2 godzinach zwis, ! Łacze to neostrada plus, modem to lucent. Dlaczego tak sie dzieje..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 sproboj na freesco 0.3.1 u mnie chodzi bezproblemowo. podobno freesco 0.2.7 ma problemy z neo+. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 moze masz jakiegos eMule, albo cos w ten fason. fressco podobno nie wytrzymuje przy duzej ilosci polaczen i robi zwis.... :? moze przerob sobie modem@@router :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 freesco 0.2.7 ma problemy z emulem. wersja 0.3.1 nie ma zadnych przynajmniej u mnie na sieci wszystko dziala oki. z neostrada dodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...