roar.RAR Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 Kartę podłączasz samym kablem czy są do tego jakieś jeszcze przejściówki? Sprawdzałeś na innym monitorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbonzoo Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2020 Cześć, po zainstalowaniu Geforce experience na komputerze z geforce gtx 1660 super program widzi kartę, ale gamestream jest niedostępny. Czy ktoś miał taki przypadek i znalazł rozwiązanie? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam, Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistol Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Siema Zakupiłem GTX-a 1660 który potrzebuje zasilania PEG 8-pin. Mój zasilacz Chieftec 500W ma przeznaczone na grafike tylko 2x 6-pin. Czy mogę w takim przypadku zastosować adapter z 6-pin na 8 lub 2x 6pin na 8-pin. Jeśli tak to który będzie odpowiedniejszy. Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Tak, można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistol Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zastosowałem przelotkę z 2x6-pin na 8 i jest ok. Przy obciążeniu kable nie grzeją się, brak spadku napięcia. Przy następnej grafie z serii np. RTX wymiana zasilacza już raczej mnie nie ominie. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidr910 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam Mam problem z karta graficzna MSI GTX 1660 Super Gaming X. Problem polega na tym, że po uruchomieniu płyta główna piszczy 5 razy sygnalizując błąd karty, następnie wstaje system normalnie i działa bez zarzutu. Dzieje się tak tylko po wyłączeniu. Gdy z poziomu Windows będę uruchamiał ponownie nic się takiego nie zdarza. Przekładałem również kartę w drugi slot PCI i dźwięki też się pojawiły. Może ktoś miał już podobny problem? Resetowałem bios wyciągałem kartę wkładałem jeszcze raz, Ram tak samo i sygnały nie znikły. Płyta główna Asrock b460 phantom gaming 4 Proc i3 10100F Dysk SSDPNY500GBM.2 PCIe NVMe XLR8 CS3030 PamięćRAMDDR4G.SKILL 16GB(2x8GB) 3000MHzCL16 Aegis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub2001 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Czy da się włączyć G-Sync na tym monitorze (Monitor MSI Optix MAG274R) ? Oraz czy AMD FreeSync Premium będzie działało z kartami z serii 1660 i 1650 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosilence Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Co powiecie o jazdy po moście w FORZY HORIZON 5 proszę zwrócić uwagę na most. a tutaj co powiecie o tym BATTLEFIELD 5: proszę zwrocic uwagę na żółte pole i to co się tam dzieje. Obecna konfiguracja to system Windows 10 dysk ssd 128gb oraz dysk ssd 500gb Karta sprawdzona na innym kompie ale tylko Battlefield 5 i jest to samo, było sprawdzane na innym kompie, z innego dysku na ktorym jest sam Windows , był to dysk SATA z WINDOWS 7- na tym Windows 7 gra odpalana z dysku ssd 500gb - na tym dysku jest zainstalowana gra lecz tylko BF5 testowany, forza niestety nie na 100% karta uwalona? no chyba ze cos z dyskiem ssd nie tak lub zainstalowaną grą - jej plikami , nie wiem , ponowna instalacja gry moze pomoc ? Karta jest na gwarancji, ale chcę kartę zwrócić do sprzedającego, mam taką możliwość, bo kupiłem używkę i są problemy. Edytowane 2 Lutego 2023 przez nosilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Witam wedle zamieszczonych materiałów , to są błędy gier , nie ze karta jest nie sprawna, tutaj to raczej może pomoc, aktualizacja samych gier, oraz w mniejszym stopniu aktualizacja sterowników do karty graficznej, ale bardziej to jest problem samych gier. czy próbowałaś poprzestawiać opcje wyświetlania grafiki w grach ? np. wszystko ma minimum powyłączać co się da, przeważnie suwaki w lewo, i wtedy w tych powiedzmy miejscach "testowych", zobaczyć czy coś to da, jeśli tak, to po kolei włączać po jednej opcji w ustawieniach w graficznych (nuuu chwile zejdzie na takie zabawy, ale może będzie można dojść do wyjaśnienia która opcja graficzna powoduje problemy z wyświetlaniem obrazu w tych miejscach. https://www.nvidia.com/pl-pl/geforce/drivers/ np. 528.24 -czysta instalacja- czyli usuwanie profilu użytkownika itd. , ja zawsze instaluje bez pakietu -nvidia experience Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosilence Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 znaczy wczesniej mialem gtx980ti i zadnych problemow nie zauwazylem z artefaktami, przez poltora roku karta normalnie smigala w bf5 i nie wiedzialem co to artefakty w BF5, poki karta nie padła i nie kupilem tej co wyzej. nic nie probowalem przestawiac w grze, ale mowisz ze to bledy samych gier? az taki bład w forzy horizon 5 , ogolnie masakra, mam oczywiscie najnowsze sterowniki nvidii czysta instalacja akurat z global expierence bo musialem nagrywac filmiki poprzez go . przydał się. Co do reszty co piszesz. mozna sprobowac i wezmę to pod uwagę oczywiscie, dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...