2002JSQ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Lekko wymiękłem. Synu siedział i oglądał głupoty na YT (jest nałogiem w grę Fortnite).... i doszło do sytuacji takiej: Wchodzę w FF na YT - jest OK. Loguję na swoje konto... strona zaczyna się ładować, widać filmy... następnie wskakuje mi strona jakiegoś cholernego nolife'a internetowego i sekcja społeczność i tak się odświeża ta wredna gęba co 2 sekundy. Cokolwiek w tym czasie nie kliknę, znów wraca na tamtą stronę. Po wylogowaniu się lub zalogowaniu na inne konto - wszystko jest OK. Po zalogowaniu na moje to samo. Ten kanał nie jest subskrybowany. Usunąłem z FF cookie oraz wyczyściłem dane użytkownika - dalej to samo. Wyłączałem dodatki - to samo. Zalogowałem na drugim kompie - to samo. Zalogowałem się w MS Edge - jest OK Zalogowałem się na androidzie - jest OK Macie jeszcze jakieś pomysły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dla potomnych Problem był generowany przez dodatek Youtube Hight Definition Fajna wtyczka, ale czasem stwarza jakieś problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...