sync Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 WitamZakupiłem laptopa z dwoma dyskami ssd 120 GB i HDD 1TB z zainstalowanym Windowsem 10Chciałbym sformatować obydwa dyski i na czysto zainstalować Windowsa 8Czy to będzie jakiś problem? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jeśli posiadasz zakupionego Windows-a 8, to żaden problem. Trudno tylko zrozumieć po co to robić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sync Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Na tej 10 same problemy mam a to Skype nie można zainstalować przeglądarka się nie uruchamia. 8 mam na stacjonarnym i jest ok.Mam Windowsa 8.1 na pendrive jako obraz więc bez problemu zainstaluje na laptopie? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jedyny problem jaki widzę przy instalacji Win 8.1 na tym lapku to taki czy posiadasz wersję BOX tego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sync Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nie wiem jaja to wersja mam ją na pendrivie.A jaki może być problem? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Na pewno nie jest to wina Windowsa, który jest o wiele stabilniejszy niż Windows 8. Podejrzewałbym raczej po prostu słabe podzespoły przez co muli albo jakieś wirusy/uszkodzony dysk jeśli laptop jest używany. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 Co to znaczy masz obraz na Pendrive? Obraz Win 8 z innego komputera. Jeśli tak to na pewno nie pójdzie. Jeśli jednak masz oryginalny pendrive Win8 to pójdzie bez problemu. Skype działa bez problemu na win 10, czy to aplikacja X64, czy ze sklepu UWP. Problem może być z laptopem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...