Maniakalny Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 cos ala "dzbanek" - kompletnie sie na tym nie znam, wyznaje zasade ze nie ma co oszedzedzac na takich rzeczach wiec moge wydac wiecej, no chyba ze taki za 200 duzo/w ogole nie bedzie sie roznił od takiego za 500 poza pojemnoscią to wtedy sens doplacania zaden ogolnie potrzebuje to dla zwierząt (3 psu i 8 szczurów) wiec te 1,5 -2 litry powinny starczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 To w sumie po prostu potrzebujesz dzbanek z filtrem, których wszędzie pełno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamisz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie wiem skąd te ceny wziąłeś -markowy dzbanek BRITA kupisz za 79 zł z elektronicznym wskaźnikiem zużycia filtra oraz czterema wkładami w zestawie. Szczury i psy będą zadowolone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 1 godzinę temu, hamisz napisał: Nie wiem skąd te ceny wziąłeś -markowy dzbanek BRITA kupisz za 79 zł z elektronicznym wskaźnikiem zużycia filtra oraz czterema wkładami w zestawie. Na moje oko to może być trochę za mały, ilość przefiltrowanej wody to 1,4L, choć ciężko nawet do tej granicy dolać wody. Dychę drożej można kupić też Britę o pojemności 3,5L, co przekłada się na 2L wody przefiltrowanej, to już całkiem dobry wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...