sawio Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam Mam oczyszczacz powietrza philips ac2729/50 ,polaczony jestem z nim za pomoca aplikacji air metters za pomoca wifi i dziala to bez problemu, ale jak tylko zmienie na transmisję danych(siec komórkowa) w telefonie, nie moge sie polaczyć.(nie widzi urzadzenia) Da sie jakos tak zrobic by się polaczyc telefonem do wi fi kiedy jestem w pracy za pomoca sieci komorkowej aby korzystac z urzadzenia, a nie jak jestem tylko w zasiegu swojej sieci wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 A ta aplikacja mobilna do sterowania umożliwia połączenie z sieci zewnętrznej, czy tylko z sieci lokalnej? Jeżeli w apce nie ma takiej opcji, to zostaje jakiś VPN w routerze zainstalować chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...