BRANDI Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Dość ciekawe porównanie pamięci TwinMos na różnych kościach: www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/165 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ciekawe, tyle, że tam już chyba każdy zajrzał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ameryki to tym testem nie odkryli i brakuje w nim wynikow z DualDDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 cienki test. moje elixiry chodzą na CL2, 2.5, 3 bez problemów. na CL2 tylko timingi normal lub cl 2.5 i timingi fast. albo ten epox jak zwykle jest do kitu albo takie lamy testowały. żeby na CL3 mieś problemy trzeba być lekko innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 albo ten epox jak zwykle jest do kitu albo takie lamy testowały. sam q.rwa jestes do kitu- mistrz swiata sie znalazł :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale na twoim zajebistym ecs to nawet elixir idzie na 450mhz na cl2, co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 co się gotujesz ? czy napisałem coś co nie jes tprawdą ??? aaa, już wiem. uraziłem dumę twojego epoxa. po prostu stwierziłem fakt, że trzeba się starać lub mieć opłacony wynik testu żeby nie umieć puścić pamięci na CL3 ! ja dla porównania wyników ustawiałem CL3 i nie było problemów, na CL2 też chodzą dobrze. i napisałem też że przy CL2 i timingach fast się wykladają elixiry więc wiem, że są cienkie. po prostu si czepasz, może to ipał tak na ciebie działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ale na twoim zajebistym ecs to nawet elixir idzie na 450mhz na cl2, co??po malym modzie i to jest mozliwe :) wiec sie tak nie podniecaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 daleki jestem od podniet zwiazanych z ecs'em , oj daleki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...