wikara25 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam mam taki problem w laptopie nie działają mi czasami różne klawisze na klawiaturze raz nie działa f,t,a,3,p a raz działają od razu. Czasami jak nacisnę kilka z 15 razy p to dopiero zadziała. Laptop prawie 2lata acer a515-51g win10 dzieje się to na mozilli ,notatnikach word itp. Jak uruchomie laptopa w/w przyciski działają a nie działają kolejne 1,f,9,j itp... Ktoś ma pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikara25 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Problem rozwiązany bez wymian klawiatur oddawania do serwisu , wgrałem program malware do kasowania zagrożeń i pomogło 13 zagrozen wszystkie wykasowałem, jakis program blokował mi klawiature ,bo nic cały dzień wszystko działa klawisze wchodzą te co nie działały. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...