sztrajtstasiu1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nie wiem czy Ryzen 5 2600 ma zintegrowaną kartę graficzną . Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Nie ma zintegrowanej karty graficznej. Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Firedash 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztrajtstasiu1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ok dziękiWysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztrajtstasiu1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 A opłaca się go kupować czy polecasz jakiś inny w tej cenieWysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) W tej cenie nie ma lepszego procesora. Ewentualnie jest i5 8400 za 860-880 zł jeśli to ma być zestaw tylko do gier i chciałbyś Intela. Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 iGPU mają tylko Ryzeny z oznaczeniem G i Athlon 200GE, to tego procesory serii A też mają iGPU . Co do procka to zależy jaki masz budżet , w swoim przedziale cenowym R5 2600 to jedna z lepszych opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztrajtstasiu1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 OOOOOOOOO dzięki wielkie , budżet to około 1600 zł (za wszystko) ,ale chciałbym raczej zainwestować w przyszłość i kupić lepszy procek i płytę główną oraz jakąś kartę graficzną pokroju (używany) GTX 1050 Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 1 600 zł na cały komp ( wraz z zasilaczem , dyskami i obudową ) czy na procka + płytę + ram i ew. chłodzenie ? Jak masz 1 600 zł na całego kompa to zapomnij o R5 2600 , od biedy da się włożyć R3 2200G z iGPU . Np. Zestaw za ~1500 zł z polecanych + Zalman Z1 / Modecom Oberon Pro albo SPC Armis AR1 / SPC Brutus M10 / Zalman T3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztrajtstasiu1 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 W sensie , że część nową i część używaną ,a mogło by być i3 8100 i płyta główna nowa ,a reszta używana ?Wysłane z mojego Redmi 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Już piszesz któryś temat z kolei. Miałeś propozycję za ~1500 zł w poprzednim temacie ( używane/nowe ) itp/itd. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...