_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Na ile sie to cudo kreci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Na ile sie to cudo kreci ? Zależy, mój ledwo wyciągnał 1,65 GHz przy 2,1V do tego SK-6 + Delta a i tak sie wyłączył po przekroczeniu 65'C :( Znajomek ma XP 1600+ z serii AGOGA (ja mam AGKGA) co idzie na 1,8 chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 to troche cieniutko :( Jakie on ma rzeczywiste taktowanie 1,53 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 będzie lepiej jak przejdą na 0.13 u tylko kiedy to nastąpi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zobacz w podpisie. Napiecie musialem podniesc do 2,1V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 z dobra płyta pojdzie ponad 1700mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 To także zależy od szczęścia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zalezy od serii najlespsza podobno jest AGOIA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mi sie podkręcił na 1,8ghz 1,85v Niedługo wezmne sie za modowanie płyty może uda mi sie z 1,9 wycisnąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zalezy od serii najlespsza podobno jest AGOIA. Ja mam serie AGOGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mi sie podkręcił na 1,8ghz 1,85v Niedługo wezmne sie za modowanie płyty może uda mi sie z 1,9 wycisnąc A jaka seria? :) AGKGA, AGOGA czy może AGOIA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 no kurna wszyscy maja logo AMD :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Majdan a z jakiej seri masz tego athlonka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A jaka seria? :) AGKGA, AGOGA czy może AGOIA?Niestety nie pamiętam :( A wole nie zdejmować chłodzenia bo jeszcze jądro pokrusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A jaka seria? :) AGKGA, AGOGA czy może AGOIA?Niestety nie pamiętam :( A wole nie zdejmować chłodzenia bo jeszcze jądro pokrusze E tam nie rob sie LAMA w koncu jeste Power Userem i powinienes robic takie rzeczy!. Ja to chyba wiecej dlubie przy kompie i tetow robie niz go uzywam POWAGA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 No wlasnie, ja zawsze spisuje zanim zestaw zmontuje i chowam w bezpieczne miejsce :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 E tam nie rob sie LAMA w koncu jeste Power Userem i powinienes robic takie rzeczy!. Ja to chyba wiecej dlubie przy kompie i tetow robie niz go uzywam POWAGA!!!To nie jest cooler że można latwo zdjąć tylko Vappochill. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 to troche cieniutko :( Jakie on ma rzeczywiste taktowanie 1,53 ?1600+ 1400MHz 1700+ 1466MHz 1800+ 1533MHz 1900+ 1600MHz 2000+ 1666MHz 2100+ 1733MHz Lisek kiedy i jakie w 0,13? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek kiedy i jakie w 0,13? Ma wejść na początku XP 2200+, ale później mają się też pojawiać od 1800+ w górę :) to może być fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mi sie podkręcił na 1,8ghz 1,85v Niedługo wezmne sie za modowanie płyty może uda mi sie z 1,9 wycisnąc Tylko ze na vapochilu :)). Wiec wiesz nie karzdego stac na takie chlodzenie. A moglbys podac temp jaka osiaga?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek kiedy i jakie w 0,13? Ma wejść na początku XP 2200+, ale później mają się też pojawiać od 1800+ w górę :) to może być fajne. KIEDY ??? Kwiecień, Maj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 KIEDY ??? Kwiecień, Maj ? Teroretycznie już powinien być :)))) może na wygodniu? W każdym razie - już niedługo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Lisek kiedy i jakie w 0,13? Ma wejść na początku XP 2200+, ale później mają się też pojawiać od 1800+ w górę :) to może być fajne. Lisku kiedy to ma wyjsc? Kwiecien? Ktory jak i co bo nigdzie o tym nie pisza. Ciekawe jakie ceny bo ja mam zamiar 1GHz Athlona kupic teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Tylko ze na vapochilu :)). Wiec wiesz nie karzdego stac na takie chlodzenie. A moglbys podac temp jaka osiaga??Temperaturka -12 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 KIEDY ??? Kwiecień, Maj ? Teroretycznie już powinien być :)))) może na wygodniu? W każdym razie - już niedługo. 2200+ to będzie 1800MHz ? W technologii 0,13 ... Zakręci się na jakieś 2,5 GHz ... i INTEL Qpa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Teroretycznie już powinien być :)))) może na wygodniu? W każdym razie - już niedługo. 2200+ to będzie 1800MHz ? W technologii 0,13 ... Zakręci się na jakieś 2,5 GHz ... i INTEL Qpa Oby sie zakręcił na 2,5 ghz ale w to wątpie moim zadniem na powietrzu nie pujdzie więcej niż 2,2 ghz przecierz już Xp niektóre elementy są wykonane w 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Majdan widze ze masz kawal dobrego hardwaru,tylko pozazdroscic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Majdan widze ze masz kawal dobrego hardwaru,tylko pozazdroscic :)Ano mam :) tylko niewiem poco mi to. Kompa wykorzystuje tylko do oglądanie stron www i pisanie na formum :) no i jeszcze do 3d marka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak sie gra w Pogoni i w reprezentacji to sie ma kawal dobre sprzetu i Vapo! A co do tego to ja jestem ZA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 hehe, ostatnio sie bawilem Xp1700 i na TITANIE 80x80mm odpaliłem go na 1760Mhz 1.85volt, musze sobie kupic tego procka, u mnie na SK 6 i napieciu 1.95 z 1800 bym miał :) a co dopiero na peltierach :) seria AGOIA `9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...