Sonek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 HEY :!: :!: :!: Mam problem od jakiegos czasu zacząl mi sie pojawiac tzw. "niebieski ekran śmierci" (uzywam WIN XP PRO) Niewiem co mam robic, wiem jedynie ze niejest to zwiazane z jakimkolwiek oprogramowaniem gdyz zaraz potym jak zrobilem format c: i zainstalowalem wsio od nowa pojawilo mi sie to samo. Jaka moze byc tego przyczyna czy moze to byc wina sprzetu?? (komputer kupilem jakies 6 miesiecy temu a twardy dysk jakies 2-3 miesiace temu i tak naprawde jakis czas po kupnie hdd zaczelo sie PS hdd mocno mi sie nagrzewa. Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 podaj konfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Po to są te ekrany aby można było stwierdzić co jest problemem. Jeżeli nie wskazuje wyraźnie na jakąś usterke programową lub sprzetową to wystarczy sprawdzić na stronach MS co oznacza dany kod błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale jak nawet po formacie dalej sa ekrany mo moze cos ze sprzetem byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale jak nawet po formacie dalej sa ekrany mo moze cos ze sprzetem byc. To jest bardzo możliwe i tylko po kodzie błedu można dość co to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale jak nawet po formacie dalej sa ekrany mo moze cos ze sprzetem byc. To jest bardzo możliwe i tylko po kodzie błedu można dość co to. a wiecie jak mozna wykryc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ja bym ci radził stestowac ram bo obstawiam że to na 90% ram wiem bo tak miałem walnij na nocke memtesta i zobacz wyskocza jakieś błedy to pedź z memorkami do serwisu jeśli nie to szukaj dalej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja bym powiezdial, ze to kwestia sprzetu ram lub proc ( za bardzo podkrecone ) :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja bym powiezdial, ze to kwestia sprzetu ram lub proc ( za bardzo podkrecone ) :)))Nic nie podkrecalem, nie bawie sie w takie rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Mógłbyś podać KOD BŁĘDU?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...