wd5 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Kupiłem AOC 22V2Q, ale jest pewien problem. Mam wrażenie, ze gierki chodzą wolniej, nawet nie to, że bardzo smuży ale nie aż tak płynnie. Zwłaszcza jeśli zmienię ogólnie odswiezanie monitora na 60hz (zależy mi na takim ustawieniu) to gry mimo, że mają te 60 fps sprawiają wrażenie jakby chodziły 30 fps. Nawet w windows nieco laguje. Probowałem zarówno pod DP i HDMI. Nie wydaje mi się, zeby to była wina 5ms. Siedziałem jakiś czas na LG TN, który też był 75hz i 5ms i po zmianie na 60hz wszystko działało dobrze. Wydaje mi się też ze na 60hz kolory są bledsze. Co zrobić? Edytowane 25 Stycznia 2019 przez wd5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aslaf Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Cześć, jaką masz kartę graficzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd5 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 gtx 970 windforce 3. na LG matryca TN 75hz zdołowane do 60 i 5ms bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aslaf Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Spróbuj w panelu Nvidii stworzyć rozdzielczość niestandardową i ustaw odświeżanie na 59. Daj znać, czy pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd5 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 niestety nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aslaf Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 To jedyny monitor, jaki masz aktualnie podpięty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wd5 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...