Olutas Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam Szukam laptopy dla dziadka w okolicach 500 zł. Laptop typowo do internetu, przeglądanie najprostszych stron itp. Laptop będzie stał w jednym miejscu więc waga/wielkość nie są takie ważne. Zależy mi głównie na niezawodności, jak najdłuższej żywotności, wejściu optycznym i jakieś dużej matrycy (dziadek ma na razie 10.1' więc praca na nim to masakra). Tak jak w tytule szukam laptopa poleasingowego, najlepiej z system. SSD też by był fajnym dodatki, ale w tej cenie raczej nie da się tego osiągnąć. Budżet może się wachać, ale wiadomo im taniej tym lepiej. ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olutas Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dzięki za propozycje. A może znalazłby się w tej cenie jakiś ThinkPad albo Dell? Nie będę ukrywał, że mam do nich trochę większe zaufanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Ciężko w tej kwocie. Delle to raczej marka "Premium", ceny są wyższe. Dell Latitude E6430, takie coś znalazłem najtaniej 750 zł, z gwarancją 2 lata i systenem, ale sporo ponad budżet i tak. 14 cali, z i-3320M, 4 GB Ram, dysk HDD 250 GB. O SSD ciężko marzyć, chyba że stan będzie znacznie gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...