Tetejcho Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Na co zwrócić uwagę przy kupowaniu nowego komputera? Cena to 6400 (maksymalnie 6500). Początkowo chciałem wydać ok. 4 000, ale stwierdziłem, że chyba lepiej dać więcej i cieszyć się nim na długie lata. Myślałem nad używką, ale wolę nie ryzykować, że coś padnie po pół roku (tym bardziej, że się nie znam). Niektóre sklepy oferują składanie wybranych elementów w całość, zatem zawsze można odpuścić dekoracje w środku i okienka na rzecz czegoś lepszego (chyba). Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Tetejcho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Komputer do gier, gry/praca czy praca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Po co wrzucać Full Tower dla użytkownika, który wykorzysta może 30% miejsca w tej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetejcho Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 17 godzin temu, mrcszyman napisał: Komputer do gier, gry/praca czy praca? Głównie do gier i pracy - prezentacje, dokumenty itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 https://www.x-kom.pl/lista/58jh3yt42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...