otagan Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Hej. Jakis czas temu zjaral mi sie moj r9 290 i mysle nad kupnem czegos nowego z tym ze widze ze niektore nowe karty maja jakies panieci GDDR5X. Czym to sie rozni od zwyklego gddr5? https://www.morele.net/plyta-glowna-asus-z97-p-z97-dualddr3-1600-sata3-raid-hdmi-dvi-d-sub-dp-atx-z97-p-636689/ Mam taka plyte glowna. Gtx 1080 pasowal by tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Pamięci GDDR5X są szybsze od zwykłych DDR5.To może dać jakiś wzrost w wydajności np po OC karty.Jak duży poszukaj sam raczej. Pasował w sensie zmieści się?:-).Wejść sata nie zasłoni więc co więcej pisać :-).Prędzej obudowę sprawdź czy 1080 wejdzie jak już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 Do płyty bez problemów, natomiast po za obudowa o której poprzednik wspomniał to sprawdź czy masz wystarczający zasilacz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otagan Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Chodzilo mi do plyty da sie podpiac bo sie zastanawiałem czy to jakies nowe inne wejscie nie jest xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Wejście nie zmienia się od wielu lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...