Shub Niggurath Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Szukam programu, w którym mógłbym tworzyć własny słownik z nowopozanymi wyrazami, zwrotami, sformułowaniami w języku angielskim Znajduje gdzieś słowo albo całe sformułowanie, które mnie interesuje. Wpisuje je sobie do tego programu wraz z tłumaczeniem i potem mogę do tego wrócić, przeglądać, wyszukiwać. Taka baza, w której trzymamy to czego chcemy się nauczyć przyswoić. W tej chwili korzystam z notatek w Google Keep, ale nie jest to idealne rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Podpinam się pod pytanie, i jeszcze np. żeby czasami losowało jakiś wyraz dla powtórki. Sam chciałem sobie coś takiego napisać w wolnej chwili, ale chęci brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...