zbigniew59 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Jak w tytule-jak odblokować w biosie możliwość ustawień procesora do oc. Obecnie jak próbuję coś zmienić - ustawione na auto - nie mogę nic zmienić - opcja nie reaguje na klawisz. Nie potrafię znależć w biosie możliwości odblokowania tych ustawień. Edytowane 2 Lutego 2019 przez zbigniew59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) a procesor to jaki masz? żeby nie okazało się, że jakiś pentium, celeron czy i3/i5/i7 bez literki K na końcu. Edytowane 2 Lutego 2019 przez mrcszyman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew59 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 i7 8700k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Czyli nie możesz zmienić "advanced frequency settings" > "cpu clock ratio"? jak rozumiem, klikasz lewym przyciskiem myszy na napis "Auto" przy tej opcji i wpisywanie cyfr/liczb nie daje pożądanego rezultatu? Podobnie jest, gdy wejdziesz do "advanced cpu core settings"? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew59 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Znalazłem cię na innym forum+link na you tube. Oraz to-https://whatnext.pl/poradnik-jak-podkrecac-procesory-intel-coffee-lake/-już wiem co i jak. Dzięki za pomoc. Edytowane 4 Lutego 2019 przez zbigniew59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Cieszę się, że dałeś sobie radę. Miłego użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...