Rufi Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Siemka mam taki problem kupilem suczke pieska i kazdy kto ja widzi chcialby mi ja zabrac juz raz mi pieska ukradli i potrzebuje chipa jej wszczepic pod skore aby mniec na nia wglad w razie czego prosze o jakies namiary kto moglby jej to wszczepic jestem z wroclawia z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 W sumie to mam na sprzedaż i3 sandy bridge. Nóż, lutownica, igła, nitka i w pół godziny będzie zrobiona. PW. :D A tak poważnie, to idź do weterynarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 33 minuty temu, Rufi napisał: Siemka mam taki problem kupilem suczke pieska i a było kupić samca pieska: oto co zrób sprzedaj suczkę kup pieska i dopiero idź do weterynarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 39 minut temu, tesel napisał: a było kupić samca pieska: oto co zrób sprzedaj suczkę kup pieska i dopiero idź do weterynarza Takie z doopy porady skoro już kupił i może woli suczkę anie pieska, nie sądzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...