Skocz do zawartości
yaro120

Co jest najlepsze emule, kazaa lite, dc++, może inne??

Ktore pogram do sciagania jest najlepszy  

1. 1. Ktore pogram do sciagania jest najlepszy

• Emule
      32
    • Kazaa Lite
      13
    • DC++
      25
    • Inny (napisz jaki)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

ja zagłosowałęm na emule bo dość łatwy w obsłudze jest i nie trzeba kombinować z userami hubami wszystko automat (jak się ustawi) DC++ też dobry ale nie znam tego programu dobrze i niestety trudno mi się z kimkolwiek połąćzyć a kazaa to według mnie syf wszyscy wszystki na kazie blokują upload zresztą tam nie ma nowości!!! A własciwie najlepiej mi się ściąga z serwerów FTP no ale znam jeden po znajomości a więcej no niestety:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warning: mysql_connect(): Host '66.227.104.187' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/piwko/users/website.pl/t/torrent/common_db.php on line 16

brak polaczenia z bazą!

acha ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dario wiesz jak tym ściągać więcej niż jeden plik i czy ocen upoadu wpływa na ściaganie oraz jaka wersja jest najlepsza

Na stronie ktora podalem jest forum... na nim dowiesz sie ciekawych rzeczy ;) Ja uzywam Azureus'a do sciagania. Jezeli chcesz sciagac kilka plikow w jednym okienku to robi to np. BT++ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Burro wielki LOL. A DC++ nie jest trudne ale wiele roboty musimy robić my bo w emule sam se źródła znajduje alternatywne servy itp. Zreszta ja mam duze problemy z połączeniem sie do innego usera w DC++(czytaj jak zdobyc wew. IP).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieram e-mule - szybki, bez porownania lepszy od Kazy i prostszy w obsludze od DC

Jezu, ja nie wiem jak emule może być prostszy... nie moge wogóle dojść jak mam sie połaczyć i cokolwiek sciągnąć... a w DC sobie jakos poradziłem...tylko transfery miałem słabe!!!

Jak możesz to prześlij mi na priv albo tu jakąś klarowną instrukcje do emule... :oops:

Z góry WIELKIE dzieki!!!

update:

Udało mi sie połączyć... z jakimś niemieckim serwerem..

Tylko pytanie dlaczego na niektórych serw wyskakuje mi Your port 4661 is not reachable, You have a LOWID???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie DC++ rządzi.

Wchodze na huba - szukam pliku - i go od razu ściągam.

Jeżeli nikt tego pliku nie ma albo wszyscy mają sloty zajęte to wchodze na innego.

Dużą zaletą jest brak dużych kolejek typu w eMule'u...

Poza tym w DC++ mam najczęściej stałe wysokie transfery ( jak na moje łącze of course :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym p2p jest ten na którym znajdujesz to czego szukasz i do tego masz dobre transfery. Co do Bittorrenta to ma on dwie wady jak dla mnie. Po pierwsze mała ilość userów, może się okazać, że pliku który ściagasz nikt już nie udostępnia w całości, a to jest denerwujące. Sam miałem taką sytuacje 97,7% ściągnięte i koniec. Po drugie brak naprawde dobrego i dopracowanego klienta, choć wszystko idzie w dobrym kierunku :wink: . Sam używam klienta Experimental, jak dla mnie na dzień dzisiejszy najlepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA W DC++ i bittorrentcie mam tragiczne transfery za to emule jest wolny ale się jakoś toczy optymalnie jak zapuszcze 6plików to nawet momentami jest max ale to jeszcze zalezy od plików bo w emule i bitorrnecie to upload max download 1kb a mam łącze nie dzielone w bardzo oficjalnej kablówce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie najbardziejszy jest DC. Wiesz co udostepniasz, kto od ciebie ssa. Wchodzi sie na konkretny hub np. z filmami i zawsze jest to co sie chce. Prosta obsługa i brak syfu. Zdecydowanie najlepsze transfery. Edonkeye, kazzy itp. sa bez porównania gorsze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi