szlimak86 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Cześć, Dawno mnie nie było, ale mam dosyć spory problem i liczę na Waszą pomoc :) Mam do odbioru gry za zakup RX570 i Ryzena 2600, lecz nie mogę aktywować konta na amdrewards.com. Konto mam już założone i zarejestrowane, lecz po zalogowaniu się na nie dostaję taki komunikat: Aktywuj konto Wprowadź kod aktywacyjny wysłany na Twój adres e-mail. Pamiętaj, na aktywację konta masz 48 godzin. Prześlij ponownie kod aktywacyjny na e-mail Link aktywacyjny z email był kliknięty, sms z kodem też dostałem, ale nic nie idzie dalej zrobić. Napisałem na FB do AMD - nic, zrobiłem zgłoszenie techniczne na amdrewards.com/support - też nic. Sytuacja jest beznadziejna, gdyż mam do odebrania łącznie 3 gry które mi się należą i dzięki którym zdecydowałem się na zakupy... Pozdrawiam, Edytowane 7 Lutego 2019 przez szlimak86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Hmmm.Nie wystarczy chyba tylko link kliknąć.W moim przypadku,choć faktycznie było to dwa lata temu trzeba było też jakiś kod wklepać bo takowy dostałem.U ciebie nie było takiego kodu? Edytowane 7 Lutego 2019 przez Kronan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...