Majkielowski Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Mam problem z silent loop 240. Po wymianie płynu i odpowietrzeniu temperatura procesora dochodzi momentalnie do 100°C pod obciążeniem. Chłodzenie jest zamontowane dobrze, pasta termoprzewodząca jest nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Przydałoby się dopisać na jaki płyn wymieniłeś i czy na pewno odpowietrzenie zrobiłeś prawidłowo? Bo ciężko znaleźć inną przyczynę jeśli pompka i wiatraki pracują prawidłowo. Edytowane 7 Lutego 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkielowski Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Płyn wlałem Ek, najpierw wytrzasnąłem tyle powietrza ile się dało a później z otwartym blokiem podpiąłem do wtyczki żeby popracowała chwilę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...