Ves29 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Wcześniej założyłem wątek o tym, że mój komputer nie włącza się po resecie i trzeba wyjąć pamięci RAM Dziś zauważyłem, że komputer nie chce się włączyć kiedy monitor jest podpięty przez DisplayPort, a na HDMI już normalnie (resetowałem go 3 razy i normalnie się włącza za każdym razem). Jedyne, co to dioda SB_PWR ciągle się świeci Konfiguracja: CPU: i5 4690k Karta Graficzna: G1 970 RAM: 2x Kingston HyperX 4gb 2400MHZ Płyta Główna: Asus z97 Pro Gamer PSU: XFX Pro 750w Monitor: IIyama G-Master G2730HSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla_pl Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Hej, NV wypuściła upgrade FW dotyczący obsługi DP na większości modeli kart graficznych (GF seria 7XX, 9XX, 10XX): https://www.nvidia.com/object/nv-uefi-update-x64.html Sprawdź, podają również, że w szczególnych przypadkach komputer może zawisnąć przy bootowaniu - możliwe, że to u Ciebie występuje. pzdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ves29 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Też to znalazłem, ale ani ten upgrade ani upgrade sterowników nie pomógł, dziwna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...